Account Manager – Fuldtid. 

Som en vigtig del af Dribes ambitiøse vækstplan og for samtidig at sikre at vores kunder får markedet bedste service, søger Dribe en Account Manager til vores kontor i Søborg. 

Vores nye Account Manager skal skabe og vedligeholde den gode relation til vores erhvervskunder og supportere omkring større partnerskaber. Du vil bl.a. få ansvaret for at vejlede og rådgive medarbejderne hos nye og eksisterende kunder i alt omkring deres næste firmabil. Herudover skal du sikre at vores samarbejde udvikles optimalt med erhvervskunderne i din portefølje. 

Dine primære opgaver vil være: 

  • Værdibaseret salg og rådgivning via telefon og mail til eksisterende og potentielle nye kunder.
  • Pleje relationer og opdyrke det gode samarbejde igennem sublim kundeservice. 
  • Introducere konceptet og sikre korrekt udnyttelse af vores digitale løsning.
  • Tage ejerskab af din kundeportefølje og sikre den kontinuerlige videreudvikling heraf.
  • Administrative opgaver i forhold til nye og eksisterende kunder.

Din profil

Du har erfaring med salg eller kundeservice i B2B segmentet og trives med mange forskelligartede opgaver; endvidere arbejder du struktureret og formår at afstemme forventninger og efterleve indgåede aftaler både med kolleger og kunder. Du er positiv, proaktiv og tænker samt arbejder løsningsorienteret. Du søger at udfordre den etablerede løsning med målet om konstant forbedring for både Dribe og kunden. 

Dit fokus er at skabe værdi, både i salget og i samarbejdet. Derudover vil den succesfulde kandidat til stillingen være en kommerciel drevet profil, der er motiveret og kan arbejde selvstændigt. Erfaring fra flåde- eller autobranchen er ikke et krav men kan være en fordel. 

Det vigtigste er at du har den rette indstilling og et ønske om at bidrage til en særdeles spændende fremtid sammen med Dribe teamet. Igennem grundig oplæring sikrer vi at du er godt klædt på. Vi arbejder desuden tæt sammen og har bl.a. daglig sparring og et stærkt socialt fundament med en uformel tone. 

Om Dribe

Dribe er en del af Danmarks største bilaktør Semler Gruppen som investerer stort i fremtidens mobilitetsløsninger, hidtil med succesfulde innovative koncepter som Holo, Connected Cars og Dribe. Dribe er en ny og fleksibel måde at have bil på. Her abonnerer du på din bil, i stedet for at eje eller lease den, og al administration foregår via Dribe-appen. 

Dribe er en virksomhed karakteriseret med en stærk iværksætterånd. Vi er 35 medarbejdere som dagligt servicerer vores eksisterende kunder og samtidig arbejder fokuseret mod at skabe fremtidens mobilitetsløsning til både privat- og erhvervskunder. 

Dribe udfordrer den traditionelle tilgang til erhvervsmobilitet og flådeadministration igennem et komplet digitalt koncept. Med udpræget fokus på fleksibilitet i løsningen for virksomheder og stor værdi til virksomhedens medarbejdere tilbyder vores koncept at reducere administrationen og omkostningerne hos vores kunder. Alt dette igennem innovativ digitalisering og en helt ny tilgang til firmabilen.

Ansættelse og arbejdstid

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgning og eventuelle spørgsmål sendes senest den 15/5-2021 til Mads Krogh Hansen, Head of Commercial, mkh@dribe.dk  


Læs mere om Dribe på www.dribe.dk
& www.dribeatwork.dk

Privatlivspolitik for jobansøgere hos Dribe

Udgivet i

Relaterede artikler