Concierge-teamet-hos-Dribe-2

Er du i tvivl om noget? Så kan du altid ringe til os.

Dribe skal bare køre. Via vores app. Garagen, booking, pickup og aflevering. Alt. Hvis vi ender med at tale sammen, er det nok fordi, noget ikke kører. Men hvis det er tilfældet, forventer vi skam at høre fra dig.

Kig i vores FAQ – måske er der nogen, der har haft problemet før. Og du kan altid få fat i et menneske via Concierge Service på 70 23 74 23 eller gennem info@dribe.dk.

Åbningstider

Du kan hente og aflevere dit Ride alle hverdage fra kl. 9:00 – 18:00 og weekender og helligdage fra kl. 10:00-15:00.

Vores telefoner er åbne: 
Mandag til fredag:                Kl. 08:30-18:00
Weekend og helligdage:      Kl. 10:00-15:00

Uden for åbningstid bliver du viderestillet til Dribe Assistance ved Falck Vejhjælp.

Patrick Bach Buch
Concierge Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Vi ved, at et spørgsmål kan være starten på en større operation. Det kræver en rolig hånd, bred viden og evnen til at handle sig frem til en løsning. Det kan Patrick. Derfor er han alle vores medlemmers co-Driber, eller som vi siger: En sand concierge.
Kirsten Fæster Andersen
Concierge Consultant
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Indimellem vil du måske gerne sludre med os på de sociale medier. Og her vil du ofte møde Kirsten. Kirsten er 100 meter-mester i at snakke med vores Dribers og finde gode løsninger, hvis noget alligevel ikke skulle spille. Får du fat i Kirsten, er du uden tvivl i gode og varme hænder.
Stine Marie Petersen
Account Supporter
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribere er dejlige mennesker. Men det hænder, at en Driber kører for stærkt eller parkerer ulovligt; og så falder bøden på Stines bord. Du vil også høre fra Stine, hvis du har en firmabil gennem Dribe. Stine sidder nemlig med rådgivning af vores B2B-kunder og en række administrative opgaver i den forbindelse.
Aynur Özcan
Concierge Consultant
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Kommer du forbi Garagen, eller ringer du ind, så vil du bl.a. møde Aynur. Aynur er en del af Concierge-teamet og er vores multitaskende kollega, der har telefonen i den ene hånd og sociale medier i den anden. Og så er hun bevæbnet med et stort smil, så du altid føler dig velkommen.

Her er din nye Garage.

Du finder os og dit Ride på Turbinevej 9 i Søborg. Vi undersøger i øvrigt nye muligheder hele tiden, og vi har planer om både flere garager og en løsning, hvor vi henter og bringer den bil, du har valgt.

OBS! Fra oktober 2019 og frem til foråret 2020 kan der være tæt trafik og forlænget rejsetid (især i myldretiden) på strækningen til og fra Dribe. Det skyldes, at der bl.a. kun er et kørespor fra Herlev Kommune frem til Hillerødmotorvejen på grund af vejarbejde i forbindelse med opførelsen af letbanen.

Hent dit Ride alle ugens dage

Du kan hente din bil i Garagen i vores åbningstid her i opstartsperioden. I mellemtiden arbejder vi på at få døgnåbent.

Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, får du besked, så snart vi udvider åbningstiderne.

Created with Sketch.

Ingen grund til at vente med at spørge.

Send os en e-mail, hvis du har et spørgsmål, undrer dig over noget eller bare har lyst til at sige hej.

Udfyld venligst alle felter! Udfyld venligst alle felter! Email adresse ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes, prøv igen! Beskeden blev sendt!