Særlige forhold i forbindelse med coronavirus.

På baggrund af myndighedernes nye udmeldinger indfører Dribe en række foranstaltninger for at begrænse corona-pandemi.

 

Det drejer sig bl.a. om:

 • Kortere åbningstider: Fra mandag den 11. maj og frem indskrænker vi åbningstiderne, så vi har åbent 8.30-16.00 på hverdage og kl. 10.00-15.00 i weekender og på helligdage. Disse åbningstider gælder indtil videre på ubestemt tid.
  OPDATERING: Vi holder åbent igen fra kl. 9.00-18.00 fra den 3. august 2020.

 

 • Åbning i Fredericia udskydes: Som følge af coronavirussen har de tyske og europæiske bilfabrikker nu valgt at lukke og indstille produktionen de næste to uger. Dette gør, at vi desværre er nødt til at udskyde vores åbning af den nye Garage i Fredericia på ubestemt tid. Vi har endnu ikke en ny dato for åbning klar, men vi vil selvfølgelig holde dig opdateret, så snart der er nyt. Dette betyder desværre også, at vores jyske Dribere fortsat skal hente og aflevere deres Ride i Søborg.
  OPDATERING: Vi åbner i Fredericia mandag den 10. august 2020.

 

 • Levering og pick up af dit Ride: Vi forventer at få alle Rides hjem. Vi er afhængige af vores leverandører og vil naturligvis gøre vores bedste for at levere bilerne til pick up dato. Skulle en levering alligevel glippe pga. omstændigheder udenfor vores kontrol, håber vi meget på din forståelse. Vi bestræber os på at informere dig hurtigst muligt om evt. ændringer.

 

 • Pick up og drop off i weekenderne og helligdage: Det er igen muligt at foretage pick up og drop off i weekender og helligdage fra kl. 10.00-15.00.

 

 • Udskiftning af biler: Der er en risiko for, at du som Driber ikke kan aflevere eller udskifte dit Ride pga. karantæne. Sker dette, beder vi dig om at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning.

 

 • Klargøring af Rides: Vi opretholder samme høje standard for indvendig og udvendig klargøring af alle Rides. Alle berøringsflader vil blive desinficeret ekstra grundigt. Vi har blandt andet indkøbt specialprodukter, der kan desinficere de flader, der normalt ikke tåler sprit. FDM har lavet en guide til private, der deler bil med andre og vil undgå corona. Men du kan som medlem roligt forvente, at din bil er coronafri, når du sætter jeg ind i den.

 

 • Mindre bemanding: Det meste af Dribe holdet arbejder hjemmefra, så vi sikrer os raske medarbejdere og et velfungerende Concierge Service og klargøringsteam. Derfor kan du opleve lidt ventetid i ydertiderne, når du besøger os.

 

Vi holder selvfølgelig medlemmer opdateret på udviklingen og åbningstiderne. Vi beklager meget de gener, ovenstående eventuelt måtte medføre.

 

Udgivet i

Kontakt Concierge Service hvis du har spørgsmål.

Telefon: 70 23 74 23

E-mail: info@dribe.dk

Vores telefoner er åbne: 
Mandag til fredag:                Kl. 08.30-16:00
Weekend og helligdage:                   LUKKET

Ringer du uden for åbningstid bliver du viderestillet til Dribe Assistance ved Falck Vejhjælp.

Relaterede artikler