Særlige forhold i forbindelse med Covid-19.

Opdateret 23.12.2020

På baggrund af myndighedernes seneste udmeldinger indfører Dribe en række foranstaltninger for at minimere risikoen for smitte-spredning.

 

Heldigvis bliver vi hjulpet lidt på vej af, at du kan betjene dig selv – afhente og aflevere bil – via appen.  Til dig, der er ny i Dribe, kan du se, hvordan sådan et unmanned Pick up / Drop off foregår her – eller i videoen nederst på siden.

 

Til dig der allerede kender os, vil du opleve et par nye foranstaltninger:

 • Lukkedage hen over jul / nytår: Vi må desværre se os nødsaget til at holde helt lukket over jul og nytår. Næste åbningsdag bliver 4. januar 2020.
  Du kan stadig aflevere din bil hos os, men det er ikke muligt at afhente bil.
  Hold dig opdateret med vores åbningstider her

 

 • Begrænset bemanding på kontorene: Det meste af Dribe holdet arbejder igen hjemmefra. Det inkluderer også Concierge Service, så har du spørgsmål til Dribe eller noget konkret i forhold til din bil beder vi dig kontakte os på telefonen. Vi har ekstra bemanding på telefonerne og er klar til at hjælpe dig.
  Der vil kun være personale på adresserne i hverdage 9.00 til 16.00

 

 • Pick up / afhentning af bil: Vi beder dig fremover foretaget Pick up selv med appen. Bilerne holder ude foran på hverdage; og på Drop off området i weekenderne.
  Det er ikke muligt at afhente bil på de nyindførte lukkedage.
  Oplever du udfordringer med Drop off, kontakter du os telefonisk på 70 23 74 23

 

 • Drop off / aflevering af bil: På samme måde beder vi dig også selv foretage drop off. Det er vigtigt, du laver Drop off på området inden for porten, så vi undgår hærværk og tyveri. Du har modtaget kode til porten på sms.
  Oplever du udfordringer med Drop off, kontakter du os telefonisk på 70 23 74 23

 

 • Klargøring af Rides: Vi opretholder samme høje standard for indvendig og udvendig klargøring af alle Rides. Alle berøringsflader vil blive desinficeret ekstra grundigt. Vi har blandt andet indkøbt specialprodukter, der kan desinficere de flader, der normalt ikke tåler sprit. FDM har lavet en guide til private, der deler bil med andre og vil undgå corona. Men du kan som medlem roligt forvente, at din bil er coronafri, når du sætter jeg ind i den.

 

Vi holder selvfølgelig medlemmer opdateret. Vi beklager meget de gener, ovenstående eventuelt måtte medføre.

 

Sådan foregår unmanned Drop off og Pick up.

 

Kontakt Concierge Service hvis du har spørgsmål.

Telefon: 70 23 74 23

E-mail: info@dribe.dk

Vores telefoner er åbne: 
Mandag til fredag:                Kl. 08.30-16:00
Weekend og helligdage:                   LUKKET

Ringer du uden for åbningstid bliver du viderestillet til Dribe Assistance ved Falck Vejhjælp.

Relaterede artikler