Customer Relation Consultant

Er du en problemknuser, som elsker at yde god kundeservice og trives i et miljø med høj fart? Så læs videre her!

Vi leder efter en ny kollega, der kan være med til at højne vores kundetilfredshed. Vi vækster, og derfor ønsker vi at tilføje en kundevendt profil, der trives omkring mennesker. Din vigtigste rolle bliver at supportere vores kunderådgivere i corner-cases samt rådgive vores kunder, når der er behov for det.

Om den rette profil:

  • Du trives med at være en central del af problemløsningen
  • Du er ikke bange for at ringe kunder op og hjælpe med udfordringer
  • Du nyder at yde den ekstra service, der kan resultere i en bedre oplevelse
  • Du har solid erfaring fra en kundeservice-stilling eller lign.
  • Du har naturligt flair for og nysgerrighed omkring app/it-systemer
  • Kendskab til biler er en fordel, men ikke et krav
  • Du har kørekort til personbil

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i et uformelt miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, og hvor god tone og humør vægtes højt i hverdagen. Mødetiden er 8-16, med mulighed for fleksibilitet. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands, hvor du vil få rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.

Som en del af en stor og veletableret organisation får du mange gode kollegaer, velordnede forhold, mulighed for personlig og faglig udvikling samt en lang række personalegoder udover en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Operations, Nini Petersen, på tlf. +45 21 54 85 73

Søg jobbet her”, senest den 22. september. Vi behandler ansøgninger og holder interviews løbende. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Om :Dribe

Hos :Dribe får du bil på abonnement. Vi mener nemlig at mobilitet er noget, der skal balanceres. En balancegang mellem det realistiske, idealistiske, bekvemmelige og det samvittighedsfulde valg. Den balancegang ser vi ikke som enten eller, men både og.

Vi er sat i verden for at revolutionere den måde, forbrugerne har bil på. Vores våben er teknologi. Tidligt i 2018 udkom vi med vores første våben, vores app, hvor man kunne booke og hente en bil alene ved hjælp af sin smartphone. Det våben arbejder vi intenst på hele tiden at forbedre.

I august 2021 udkom appen i en helt ny og stærkt forbedret udgave. Vi lagde flere valg over på brugerens side, så det nu er lettere at skræddersy sit personlige :Dribe abonnement. 

Men vi stopper ikke her. På sigt vil vi, baseret på vores kunders adfærd og under hensyn til deres krav til komfort, økonomi og CO2-udledningen, i endnu højere grad fungere som professionel sparringspartner, når det kommer til deres valg af mobilitetsløsning.

Udspringer af DKs største bilimportør

:Dribe er ejet af Semler Gruppen, der importerer flere af de store tyske bilmærker såsom Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Det betyder dog ikke, at det på sigt kun vil koncernens mærker, vores kunder kan abonnere på. Vi har efterhånden mærker fra flere bilproducenter i garagen og sågar elcykler.

Vores kontor ligger i Storkøbenhavn – Søborg – hvor vi er omkring 40 medarbejdere. Vi har en uformel tone og inddrager jævnligt sociale aktiviteter i vores hverdag, og selvom vi til tider arbejder med korte deadlines, har vi en solid balance mellem arbejde og privatliv.

Udgivet i Jobs

SE VORES LOKATIONER HER