dribe_appen
Lars Eegholm
CEO
Det kræver sin mand at ændre måden at have bil på. Den slags kan nemlig være en smule svært. Det er en ære at have Lars med på Dribe-holdet, og uden ville vi muligvis bare være en helt almindelig bilvirksomhed.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Julie Marie Hauerberg
MarCom Manager
Dribe er nyt. Det er anderledes og ukendt. Derfor er det også vigtigt at finde den skarpe pen frem. For budskabet skal ud, ikke bare til Danmark, men til verden. Og Julie er vores krøllede hjerne, som mestrer netop det.
Created with Sketch. +45 30 17 18 49
Mads Iversen
COO
Når vi siger: ”Alt er inkluderet”, kræver det et smurt maskinrum. Og gode priser. På bilen og de ydelser som hører med til at køre bil. Den slags kommer ikke af sig selv. Mads er forhandlingsmesteren selv. Derfor får Dribes medlemmer markedets bedste priser. Og tak for det.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Erik Asbjørn Arvid
Business Development & Finance Manager
Dribe er altid i udvikling. Oplevelsen skal gøres bedre og nye teknologier ligger altid lige om hjørnet. Erik er vores fyrtårn, og bruger betegnelser vi ikke kender. IoT, AI, ML, NL. Og så styrer han desuden det med penge.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Portræt af Henrik Adrian
Henrik Adrian
Technical Manager
Vi ved det godt. Du kan ikke sparke dæk gennem appen. Derfor har vi Henrik til at gøre det for dig. Og Henrik gør meget mere end det. Faktisk holder han styr på service, reparationer og andre tekniske sager, så du altid er godt kørende. Heldigt, for vi andre ved ikke meget om dæktryk og mekanik.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Tobias Colind Larsen
Portfolio Manager
Garagen er kun god, hvis den har biler. Hverdagsbiler, flyttebiler, superbiler. For Tobias er det legende let at skaffe og sammensætte dem med alt det rigtige udstyr. Han ved alt om biler. Også dem vi endnu ikke har set på markedet. For den bedste bil er muligvis ikke lavet endnu.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Jesper Scott Nielsen
Jesper Scott Nielsen
Product Specialist
Som Driber skal du have markedets bedste priser. Det sørger Jesper for. Han styrer prissætningen af bilerne og holder samtidig øje med, hvilke modeller I efterspørger. Så du altid kan køre i en skarp bil til en skarp pris. Det manglede da bare.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Kathrine Bov
Digital Marketing Specialist
Dribe er digital. Alt fra booking til aflevering. Det kræver i den grad en person, der kan tale og forstå digitalsk. Og selvom Kathrine kaster om sig med ord som SoMe, AdWords, Google Analytics og brugerrejser, så involverer hun sig faktisk i hele forretningen. For det hele skal jo hænge sammen.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Patrick Bach Buch
Concierge Manager
Vi ved, at et spørgsmål kan være starten på en større operation. Det kræver en rolig hånd, bred viden og evnen til at handle sig frem til en løsning. Det kan Patrick. Derfor er han alle vores medlemmers co-driver, eller som vi siger: En sand Concierge.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Sarah Fisker Bertelsen
Concierge Consultant
Vi regner ikke med mange opkald eller mails. For det hele skal jo bare køre. Når det er sagt, skal man selvsagt kunne få fat på os. Sarah har telefonen i den ene hånd, sociale medier i den anden. Ingen har brug for en division, hvis de har en Sarah.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Kirsten Fæster Andersen
Concierge Consultant
Indimellem vil du måske gerne sludre med os på de sociale medier. Og her vil du ofte møde Kirsten. Kirsten er 100 meter-mester i at snakke med vores Dribers og finde gode løsninger, hvis noget alligevel ikke skulle spille. Får du fat i Kirsten, er du uden tvivl i gode og varme hænder.
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Billede af Frederik Bonde Brinck
Frederik Bonde Brinck
Car Service Consultant
Mange biler kører ind og ud af Garagen hver dag. Når en Driber leverer sin bil tilbage, bliver den klargjort af Frederik. Han sørger for, at bilen er i tip-top stand, når den skal ud til den næste Driber. Og du kan være sikker på, at der ikke bliver sparet på pudseklude eller knofedt, når bilerne kommer under kærlig behandling hos Frederik.
Created with Sketch. 70 23 74 23
Created with Sketch.

Vi svarer på brevduer og mails.

Inden du kaster dig over tastaturet, så tjek eventuelt vores FAQ. Hvis du stadig ikke kan finde svaret, så skriv endelig. Vi bider ikke.

Udfyld venligst alle felter! Udfyld venligst alle felter! Email adresse ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes, prøv igen! Beskeden blev sendt!
Audi, Bentley, Porsche, ...Lamborghini, bingo!