dribe_appen
Lars Eegholm
CEO
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Det kræver sin mand at ændre måden at have bil på. Den slags kan nemlig være en smule svært. Det er en ære at have Lars med på Dribe-holdet, og uden ville vi muligvis bare være en helt almindelig bilvirksomhed.
Julie Marie Hauerberg
MarCom Manager
Created with Sketch. +45 30 17 18 49
Dribe er nyt. Det er anderledes og ukendt. Derfor er det også vigtigt at finde den skarpe pen frem. For budskabet skal ud, ikke bare til Danmark, men til verden. Og Julie er vores krøllede hjerne, som mestrer netop det.
Mads Iversen
COO
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Når vi siger: ”Alt er inkluderet”, kræver det et smurt maskinrum. Og gode priser. På bilen og de ydelser som hører med til at køre bil. Den slags kommer ikke af sig selv. Mads er forhandlingsmesteren selv. Derfor får Dribes medlemmer markedets bedste priser. Og tak for det.
Erik Asbjørn Arvid
Business Development & Finance Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribe er altid i udvikling. Oplevelsen skal gøres bedre og nye teknologier ligger altid lige om hjørnet. Erik er vores fyrtårn, og bruger betegnelser vi ikke kender. IoT, AI, ML, NL. Og så styrer han desuden det med penge.
Tobias Colind Larsen
Portfolio Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Garagen er kun god, hvis den har biler. Hverdagsbiler, flyttebiler, superbiler. For Tobias er det legende let at skaffe og sammensætte dem med alt det rigtige udstyr. Han ved alt om biler. Også dem vi endnu ikke har set på markedet. For den bedste bil er muligvis ikke lavet endnu.
Jesper Scott Nielsen
Product Specialist
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Som Driber skal du have markedets bedste priser. Det sørger Jesper for. Han styrer prissætningen af bilerne og holder samtidig øje med, hvilke modeller I efterspørger. Så du altid kan køre i en skarp bil til en skarp pris. Det manglede da bare.
Sladana Lazic
Content Marketing Specialist
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Det sker, at Dribe holder spændende events. Det sker også, at nyheder lander i Garagen. Og så hører du fra os! Eller rettere fra Sladana, hvis fornemmeste opgave er at kommunikere det ud til dig. Hun styrer alt det med events, ambassadører, SoMe og nyhedsbreve. Psst...er du ikke allerede tilmeldt, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev.
Patrick Bach Buch
Concierge Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Vi ved, at et spørgsmål kan være starten på en større operation. Det kræver en rolig hånd, bred viden og evnen til at handle sig frem til en løsning. Det kan Patrick. Derfor er han alle vores medlemmers co-driber, eller som vi siger: En sand Concierge.
Tobias Jensen
Account Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Tobias er ansvarlig for, at vores Dribe at Work-koncept, som henvender sig til virksomheder og deres medarbejdere, kører som smurt. Det er Tobias, du skal i kontakt med, hvis du mangler en firmabil. Det er også ham, der sørger for, at du og dine kolleger kommer godt fra start, når I skal booke jeres nye firmabiler gennem Dribe.
Frederik Bonde Brinck
Car Service Team Leader
Created with Sketch. 70 23 74 23
Mange biler kører ind og ud af Garagen hver dag. Når en Driber leverer sin bil tilbage, bliver den klargjort af Frederik. Han sørger for, at bilen er i tip-top stand, når den skal ud til den næste Driber. Og du kan være sikker på, at der ikke bliver sparet på pudseklude eller knofedt, når bilerne kommer under kærlig behandling hos Frederik.
Stine Marie Petersen
Concierge Consultant
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribere er dejlige mennesker. Men det hænder, at en Driber kører for stærkt eller parkerer ulovligt; og så falder bøden på Stines bord. Så hvis din fod har hvilet lidt for tungt på speederen, er det Stine, du hører fra. Selvom Stine er budbringer af øv-beskeder, kan du stole på, at hun altid er flink og hjælpsom.  
Aynur Özcan
Concierge Consultant
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Kommer du forbi Garagen, eller ringer du ind, så vil du bl.a. møde Aynur. Aynur er en del af Concierge-teamet og er vores multitaskende kollega, der har telefonen i den ene hånd og sociale medier i den anden. Og så er hun bevæbnet med et stort smil, så du altid føler dig velkommen.
Created with Sketch.

Vi svarer på brevduer og mails.

Inden du kaster dig over tastaturet, så tjek eventuelt vores FAQ. Hvis du stadig ikke kan finde svaret, så skriv endelig. Vi bider ikke.

Udfyld venligst alle felter! Udfyld venligst alle felter! Email adresse ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes, prøv igen! Beskeden blev sendt!