dribe_appen
CEO i Dribe Jesper KJærsgaard-Nielsen
Jesper Kjærsgaard-Nielsen
CEO
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Det kræver sin mand at ændre måden at have bil på. Den slags kan nemlig være en smule svært. Det er en ære at have Jesper med på Dribe-holdet, og uden ville vi muligvis bare være en helt almindelig bilvirksomhed.
Erik Asbjørn Arvid
Business Development & Finance Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribe er altid i udvikling. Oplevelsen skal gøres bedre og nye teknologier ligger altid lige om hjørnet. Erik er vores fyrtårn, og bruger betegnelser vi ikke kender. IoT, AI, ML, NL. Og så styrer han desuden det med penge.
Maria Bostrøm
Project Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Når vi fx skal åbne en ny Garage i Fredericia eller har store udviklingsprojekter, er det typisk Maria, der driver dem. Maria sørger for alt fra A-Z i større projekter og er helt simpelt bindeleddet mellem alle afdelinger i Dribe.
Anders Bast Olsen
Business Analyst
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribes partnerlandskab og kunderejse er dybt afhængigt af velfungerende systemer. Anders er manden, hvis fornemmeste opgave er at sikre, at alle systemer fungerer, og at alt bliver automatiseret, så vores medlemmer får en endnu bedre kundeoplevelse.
Daniel Jørgensen
Marketing Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribe er digital. Alt fra booking til aflevering. Det kræver i den grad en person, der kan tale og forstå digitalsk. Og selvom Daniel kaster om sig med ord som SoMe, AdWords, Google Analytics og brugerrejser, så involverer han sig faktisk i hele forretningen. For det hele skal jo hænge sammen.
Sladana Lazic
Content Marketing Specialist
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Det sker, at Dribe holder spændende events. Det sker også, at nyheder lander i Garagen. Og så hører du fra os! Eller rettere fra Sladana, hvis fornemmeste opgave er at kommunikere det ud til dig. Hun styrer alt det med events, ambassadører, SoMe og nyhedsbreve. Psst...er du ikke allerede tilmeldt, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev.
Tobias Colind Larsen
Portfolio Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Garagen er kun god, hvis den har biler. Hverdagsbiler, flyttebiler, superbiler. For Tobias er det legende let at skaffe og sammensætte dem med alt det rigtige udstyr. Han ved alt om biler. Også dem vi endnu ikke har set på markedet. For den bedste bil er muligvis ikke lavet endnu.
Jesper Scott Nielsen
Product Specialist
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Som Driber skal du have markedets bedste priser. Det sørger Jesper for. Han styrer prissætningen af bilerne og holder samtidig øje med, hvilke modeller I efterspørger. Så du altid kan køre i en skarp bil til en skarp pris. Det manglede da bare.
Tobias Jensen
Account Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Tobias er ansvarlig for, at vores Dribe at Work-koncept, som henvender sig til virksomheder og deres medarbejdere, kører som smurt. Det er Tobias, du skal i kontakt med, hvis du mangler en firmabil. Det er også ham, der sørger for, at du og dine kolleger kommer godt fra start, når I skal booke jeres nye firmabiler gennem Dribe.
Mikkel Nielsen
Technical Specialist
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Vi ved det godt. Du kan ikke sparke dæk gennem appen. Derfor har vi Mikkel til at gøre det for dig. Og Mikkel gør meget mere end det. Faktisk holder han styr på service, reparationer og andre tekniske sager, så du altid er godt kørende. Heldigt, for vi andre ved ikke meget om dæktryk og mekanik.
Frederik Bonde Brinck
Car Service Team Leader
Created with Sketch. 70 23 74 23
Mange biler kører ind og ud af Garagen hver dag. Når en Driber leverer sin bil tilbage, bliver den klargjort af Frederik. Han sørger for, at bilen er i tip-top stand, når den skal ud til den næste Driber. Og du kan være sikker på, at der ikke bliver sparet på pudseklude eller knofedt, når bilerne kommer under kærlig behandling hos Frederik.
Stine Marie Petersen
Concierge Consultant
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribere er dejlige mennesker. Men det hænder, at en Driber kører for stærkt eller parkerer ulovligt; og så falder bøden på Stines bord. Så hvis din fod har hvilet lidt for tungt på speederen, er det Stine, du hører fra. Selvom Stine er budbringer af øv-beskeder, kan du stole på, at hun altid er flink og hjælpsom.  
Aynur Özcan
Concierge Consultant
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Kommer du forbi Garagen, eller ringer du ind, så vil du bl.a. møde Aynur. Aynur er en del af Concierge-teamet og er vores multitaskende kollega, der har telefonen i den ene hånd og sociale medier i den anden. Og så er hun bevæbnet med et stort smil, så du altid føler dig velkommen.
Trine Ørnbæk
Concierge Consultant
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Indimellem vil du måske gerne sludre med os på de sociale medier. Og her vil du ofte møde Trine. Trine er 100 meter-mester i at snakke med vores Dribers og finde gode løsninger, hvis noget alligevel ikke skulle spille. Får du fat i Trine, er du uden tvivl i gode og varme hænder.
Sebastian Thelander Hultgren
Station Manager
Created with Sketch. +45 70 23 74 23
Dribes afdeling i Fredericia kræver en sikker håndtering af både Garagen og de jyske Dribere. Alt det sørger Sebastian for. Han er vores ene mand i Fredericia, som du vil kunne møde, når du henter dit Ride der.
Created with Sketch.

Vi svarer på brevduer og mails.

Inden du kaster dig over tastaturet, så tjek eventuelt vores FAQ. Hvis du stadig ikke kan finde svaret, så skriv endelig. Vi bider ikke.

Udfyld venligst alle felter! Udfyld venligst alle felter! Email adresse ikke gyldig! Beskeden kunne ikke sendes, prøv igen! Beskeden blev sendt!