Velkommen til Volkswagen T-Roc.

Nej, det er hverken en T-Rex eller Rockstjerne – tænk i stedet på det engelsk ord “rock”.

Volkswagen vil nemlig have os til at tænke på “sten” og off-road kørsel, imens de simpelt refererer tilbage til deres større SUV-flåde, hvor alle navne starter med “T” – opfindsomt?

Du vurderer.

Ris eller roser?

Siden sin lancering i 2017 har T-Roc fået ris af kritikerne for sin plastik-agtige kabineoplevelse og sin “se mig lige”-attitude – som et barn der prøver at få opmærksomhed – noget VW ellers ikke er vant til at få kritik for.

Men haters gonna hate, og når dommene er faldet er T-Roc alligevel endt med en (faktisk ikke) overraskende stor buket roser.

Kækt comeback

I 2020 svarede VW igen på kritikken med “se mig lige”-attituden ved at rive taget af T-Roc og lancere dens lillesøster, cabriolet-udgaven “T-Roc Cab”, som i dag har fundet sin egen lille niche: mini-SUV cabriolet.

Her slog VW en mindre geni-streg – for hvem har ikke lyst til alt det T-Roc’en tilbyder plus sommer vibes og vind i håret? Ikke mange, ifølge anmeldelserne og al den rift der har været om den lille strandklare cabriolet-komet.

I dette afsnit af DribePræsenterer er vi kørt afsted i T-Roc for at kigge lidt nærmere på dette “sten”-sikre VW-hit.

 

 

Kom med på opdagelse i VW T-Roc.

Se med når vores interne DribePræsentator, Kristoffer, tager på tur i VW T-Roc og T-Roc Cab og som altid giver sin ærlige mening og oplevelse af bilen.

Dagens Bil

Kristoffer giver en ærlig gennemgang af VW T-Roc og T-Roc Cab.

Bilnørdehjørnet med Jesper

Vores bilnørd, Jesper, bliver testet af Kristoffer. Kan han gøre noget tørt kulørt? Hør Jesper og Kristoffer dykke lidt dybere ned i T-Roc’en.

DribeScore

T-Roc’en får flueben for de funktioner den udmærker sig ved. Se med og find ud af, om en VW T-Roc eller T-Roc Cab også er en bil for dig.

Prissammenligning VW T-Roc Cover1

Prissammenligninger?
Ja, dem får du her.

VW T-ROC SPORT TEAM

VW T-ROC CABRIOLET R-LINE

 

Du kan også lave din egen beregning på vores Dribe-beregner.

Vil du selv prøve T-Roc?

Download app’en og kom igang i dag.

Relaterede artikler