Dribe_dribers_club_det_kan_betale_sig_at_vaere_loyal

Det kan betale sig at være loyal.

Når du er Driber, bliver du automatisk medlem af Dribers Club (du kan selvfølgelig også fravælge det) – uden det koster ekstra.

Som Dribers Club medlem får du adgang til et forkælende loyalitetsprogram, hvor du optjener point via dit medlemskab og dit Everyday Ride. Jo flere point du får samlet sammen, desto flere fordele får du. Det er helt enkelt.

Vi har fire medlemssniveauer: One Dot Driber, Two Dot Driber, Three Dot Driber og Four Dot Driber. Det sidste er det højeste. Hvilken slags Driber du er, afhænger af dine optjente point i de seneste 12 måneder (dvs. 12 x 30 dage).

Medlemsniveauerne giver forskellige fordele:


0
points
årligt

25.000
points
årligt
50.000
points
årligt
100.000
points
årligt
Adgang til at booke dit Special Ride 12 uger i forvejen.
Nedsat selvrisiko fra 5.000 til 2.500 kr. på dit Everyday Ride.
Adgang til at booke dit Special Ride 16 uger i forvejen.
Ingen selvrisiko på dit Everyday Ride.
Fire gratis leveringer eller afhentninger på hjemmeadressen.
Fire gratis rengøringer og vask af bil.

 

Dit medlemsniveau bliver opdateret hver 30. dag. Har du optjent tilstrækkeligt med point, stiger du i medlemsniveau. Fx fra One Dot Driber til Two Dot Driber.

Hvis du ikke længere kvalificerer dig til det medlemsniveau, du befinder dig på, fordi du i en periode ikke har tjent lige så mange point som tidligere, vil vi give dig besked. Du vil ikke falde i medlemsniveau med det samme. Vi giver dig seks måneder til at regulere dit forbrug, hvis du vel at mærke ønsker at bevare det medlemsniveau, du har opnået.

Med andre ord så garanterer vi dig dit højeste opnåede medlemsniveau i seks måneder, inden vi regulerer det ned (i tilfælde af, at du ikke optjener nok point).

 

Hvis du vil nørde vores system, kan du læse detaljer på vores FAQ. Hvis du vil nørde vores system, kan du læse detaljer på vores FAQ. Hvis du vil nørde vores system, kan du læse detaljer på vores FAQ. GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

dribe_coins

Sådan optjener du point.

Som Driber optjener du løbende point. Ja, faktisk også mens du sover. For med Dribe tjener du både point på dit Everyday Ride og dit løbende medlemskab. Bliver du hos os i længere tid, giver vi dig også en årlig bonus. For det manglede da bare, ik´?

Med Dribe får du:

  • 500 point hver 30. dag, du er medlem
  • Point hver 30. dag, du har et Everyday Ride (se hvor mange i appen)
  • Bonus på 3.000 point hvert år (360 dage), du er medlem, som du kan bruge på dit Everyday Ride.

Dine point kan aldrig udløbe, så længe du er medlem. Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, vil dine point blive slettet.

dribe_landingpage_top_image

 

Brug dine point på et Speciel Ride eller særlige events.

Dine velfortjente point kan du bruge til at betale med, når du eksempelvis vil køre Porsche i en weekend (og hvem vil ikke gerne det?), har behov for en flyttebil, en 7-personers eller bare lyst til noget sjovt. Det er dét, vi kalder Special Rides.

Eller det kan være, du bare gerne vil med til en af vores særlige events. Her kan du også betale med point, og hvor mange point, én event koster afhænger af event-typen. Se vores events ved at klikke her.

Bare rolig. Når du bruger dine point på et Special Ride og events, så falder du ikke i medlemsniveau. De to ting er nemlig adskilt.

 

Download appen i dag.
Det er gratis.
Dribe appen gør dig selvkørende. Herfra har du adgang til Garagen, booking, betaling og lejedokumenter. Det er også her, du læser om fordele og retter i dine oplysninger.
Garagen har døgnåbent. Året rundt.
Læs detaljer om bilerne og tillad dig selv at blive fristet. Hvis ikke vi har et Ride, der matcher dig, kommer der nok snart et.
Book et Ride med en enkel knap.
Vi har gjort det nemt at booke din bil – og der er ingen leveringstid. Det er faktisk lige så nemt, som overskriften lyder.
Nøglen sidder i appen.
Det er også appen, der guider dig, når du skal hente dit Ride. Den låser bilen op, hvori de rigtige nøgler ligger.
Aflever når du vil.
Kør dit Ride til Dribes adresse og tryk "Aflever Ride" i appen. Se huskelisten så du ved, hvad du skal forberede for at spare penge. Et Everyday Ride skal fx være vasket og tanket.