Drift ansvarlig til klargøring 

Da vi er en virksomhed i fuld udvikling og med store vækstplaner, står vi og mangler en servicemedarbejder til vores daglige klargøring af biler. Som en del af klargøringsteamet skal du være klar på omstilling, udvikling og dage med fuld fart på.

Om Dribe

Dribe er udviklet af Semler Innovation, og er en ny og fleksibel måde at have bil på. Her abonnerer du på din bil, i stedet for at eje eller lease den, og al administration foregår via Dribe-appen.

Som Dribe-kunde har du altid adgang til de nyeste biler, og der kommer hele tiden nye til. Du optjener loyalitetspoint, som bl.a. kan bruges til betaling af ekstra køretøjer til særlige lejligheder. Når du har optjent nok point, opnår du flere forskellige fordele, som nedsat selvrisiko, gratis levering og bilvask.

I dagens Danmark kommer vi ikke udenom, at folk har brug for en bil til at komme fra A til B. Dribe’s mission er at kunne tilbyde en bil der passer til kundens nuværende behov, samt at kunne tilbyde en anden bil, når dette behov ændrer sig. Vi ønsker at tilbyde vores kunder at kunne vælge mellem biler, der har et mindre CO2-aftryk end alternativerne. Vores fleksible koncept understøtter, at vores kunder ikke har bil, når behovet ikke er til stede.

Dine arbejdsopgaver

En arbejdsdag vil typisk bestå i at få biler gjort klar til udlevering, og sørge for at teamet har de rigtige opgaver. Du vil have en løbende dialog med vores leverandører, hvor vi skal være proaktive og planlægge dagene, der kommer.

Vores leverandører er en stor del af Dribe’s drift, og det er derfor vigtigt, at vi er proaktive i vores kommunikation med dem, for at kunne levere en høj kvalitet til vores kunder.

En del af din dag vil gå med at ajourføre dig i vores it-systemer, hvor vi tracker opgaver og planlægger de kommende dagene.

Det er vigtigt, at du er vant til og har sans for at sætte systemer og processer op, så der er styr på hele værdikæden. Dette muliggør, at kunden i sidste ende får leveret en fejlfri bil til aftalt tid.

Om dig

Du tager stolthed i at levere et færdigt produkt og få ting til at gå op i en højere enhed. Du er parat til at gå et ekstra skridt for at få opgaverne til at lykkes, og du går først hjem, når alt er klaret.

For at blive succesfuld i denne rolle, kræver det at du har:

• Erfaring med at arbejde i it-systemer

• Erfaring inden for produktion/drift

• Erfaring inden for kosmetisk klargøring af biler

• Kendskab til bilbranchen

• God energi og er god til at samarbejde med andre

• Ledererfaring inden for drift

• Ren straffeattest

• Benyttet Office-pakken tidligere

• B-kørekort (almindeligt kørekort)

• Taler og skriver dansk

Ansættelse og arbejdstid 

37 timer pr. uge, med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdssted: Søborg

Ansøgning, CV og eventuelle spørgsmål sendes til Sebastian Hultgren, Operations Manager på seh@dribe.dk senest d. 19/5-21.

Læs mere om Dribe på www.dribe.dk

Privatlivspolitik for jobansøgere hos Dribe

Privatlivspolitik for jobansøgere hos Dribe 

Udgivet i

Relaterede artikler