Fleet Coordinator til :Dribe 

Er du typen der springer direkte til “tekniske data” når du kigger efter nye gadgets? 

Tager du den koordinerende rolle når du og vennegruppen trænger til at ses?   

Samtidig er du måske typen der til tider forsøger at ryste faste rutiner af? Og er ikke bleg for at flexe formler i Excel! Så ser vi frem til at høre fra dig. 

JOBBET 

Din hovedopgave bliver at sikre konstant vedligeholdelse og udbygning af bilflåden. Med din naturlige interesse for biler, er du med til at sikre indkøb af de rigtige biler, at bilerne “lever” i :Dribe appen med korrekt data samt overholdelse af indgåede aftaler helt til den enkelte bil sælges igen.  

Nogle af opgaverne: 

 • Kontakt med billeverandører  
 • Prisberegninger forud for bestilling af nye biler 
 • Bestille biler hos importører og forhandlere 
 • Designe :Dribe bilkort, tilsikre at app’en altid er opdateret med nyeste biler 
 • Køligt overblik over fremtidige leverancer af biler 
 • Øjne på markedet og konkurrenter 

Vores forestilling om dig 

Du trives i et tværorganisatorisk miljø, hvor resultater opnås i fællesskab. Du arbejder operativt, men har samtidig et struktureret mindset. Du er datadrevet i din tilgang og evner lysten til løbende at optimere og forbedre arbejdsgange og resultater.  

Måske kan du nikke ja til: 

 • Erfaring fra bil importør, leasing- eller udlejningsselskab er en fordel, ikke et krav. 
 • Kendskab til leasing og finansiering er en fordel, ikke et krav. 
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale 
 • Analytisk og datadrevet mindset – hvad er Excel  
 • Kan lide tanken om at træffe en beslutning over et spil bordtennis  

:Dribe tilbyder dig 

Et spændende og udfordrende job i et uformelt miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, og hvor god tone og humør vægtes højt i hverdagen. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med markedets stærkeste brands, hvor du vil få rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. 

Som en del af en stor veletableret organisation får du mange gode kolleger, velordnede forhold, mulighed for personlig og faglig udvikling, og en lang række personalegoder udover en løn, som er i overensstemmelse med dine kvalifikationer. 

Har du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Portfolio Manager Tobias Colind Larsen på tlf. 30 33 63 83

Søg jobbet her”, senest den 22. September. Vi behandler ansøgninger og interviews løbende. Vi ser frem til at høre fra dig!  

Om :Dribe 

Hos :Dribe får du bil på abonnement. Vi mener nemlig at mobilitet er noget, der skal balancere. En balancegang mellem det realistiske, idealistiske, bekvemmelige og det samvittighedsfulde valg. Den balancegang ser vi ikke som enten eller, men både og. 

Vi er sat i verden for at revolutionere den måde, vi har bil på. Vores våben er teknologi.  Tidligt i 2018 udkom vi med vores første våben, vores app, hvor du kunne booke og hente en bil alene ved hjælp af din smartphone. Det våben arbejder vi intenst på hele tiden at forbedre. 

I august 2021 udkom appen i en helt ny og stærkt forbedret udgave. Vi lagde flere valg over på brugerens side således, at de fik større frihed til at skræddersy deres personlige :Dribe abonnement.  

Men vi stopper ikke her. På sigt vil vi, baseret på vores kunders adfærd og under hensyn til deres krav til komfort, økonomi og CO2-udledningen, i endnu højere grad fungerer som professionel sparringspartner når det kommer til deres valg af mobilitetsløsning. 

:Dribe er ejet af Semler Gruppen, der importerer flere af de store tyske bilmærker såsom Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Det betyder dog ikke, det kun vil være de biler, du kan abonnere på. 

Udspringer af DKs største bilimportør 

:Dribe er ejet af Semler Gruppen, der importerer flere af de store tyske bilmærker såsom Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT og CUPRA. Det betyder dog ikke, det kun vil være de biler, vores kunder kan abonnere på. Vi har efterhånden mærker fra flere bilproducenter i garagen og sågar elcykler. 

Vores kontor ligger i Storkøbenhavn – Søborg – hvor vi er omkring 40 medarbejdere. Vi har en uformel tone og inddrager jævnligt sociale aktiviteter i vores hverdag, og selvom vi til tider arbejder med korte deadlines, har vi en solid balance mellem arbejde og privatliv. 

Udgivet i Jobs

SE VORES LOKATIONER HER