Forårets musthaves er lige rundt om hjørnet

Vi kan fortælle jer at der er en masse lækre biler i kan se frem til her i foråret, og vi mener at det er årets musthaves, da vi måske har lidt til hver smag. Vi har nemlig lånt fra modeindustrien og inddelt Everyday Rides efter buksestørrelser, som man sikkert kender:

  • Slim
  • Casual
  • Comfort
  • +Size

Og hvis bilen ikke lige helt passer dig, kan du jo altid hurtigt & nemt, bytte det til en anden.

Se de mulige carsizes lige her

Skoda Kodiaq

Denne SUV er en modig kombination af et luksuriøst interiør og et emotionelt design. Uanset hvor du er på vej hen, så skal du nok komme komfortabelt frem i den nye Skoda.

 

Skoda Enyaq

Skoda Enyaq er Skoda’s store elbil med alle de smarte løsninger, vi allerede kender fra de tjekkiske mestre af snusfornuft. Enyaq deler samme platform som ID.4, hvorfor de to biler minder meget om hinanden, men stadig med hver deres unikke designs.

 

VW ID.5

ID.5 er den mere coupéformede storebror til Volkswagen ID.4. Den deler platform med den klassiske ID.4 men har et mere aggressivt look, som gør den mere sporty i udtrykket.

Skoda SuperB

SuperB tilbyder en række mindre justeringer, som samlet set løfter et design til et nyt niveau. Den omfatter krombelagte komponenter på instrumentpanelet og rundt om dørhåndtag og greb samt en ny dekor på midterkonsollen.

Cupra Formentor

CUPRA Formentor er den første 100% CUPRA-model. En skræddersyet SUV-coupé, der udstråler performance, eksklusivitet, sporty design og innovation.

 

T-Roc Cabriolet

T-Roc Cabriolet er perfekt til at køre gennem forårets farverige veje, og med vind i håret. T-Roc Cabriolet kombinerer det fede SUV-design med de sporty cabriolet-features.

 

Audi A5 Cabrioler

Den åbne A5 har fået et mere aggressivt udtryk og en mere digital kabine. Den er fortsat en skøn forår/sommerbil.

 

Udgivet i Uncategorized

SE VORES LOKATIONER HE