Dribe – et smart bilabonnement.

Vælg en bil, kør i den så længe du vil, skift hvis du får lyst.

Nedenfor kan du se lidt af udvalget af biler i Dribe Garagen. Som Driber har du kun 30 dages binding pr. bil, og udvalget ændrer sig hele tiden. Og med Dribe app’en kan du nemt vælge mellem Everyday Rides, som du kan køre i til hverdag og Special Rides som er spændende biler og motorcykler til specielle lejligheder.

Download Dribes gratis app og kom igang allerede i dag. Det er nemt og hurtigt.

Download app’en og kom i gang.

Den bil, du abonnerer på til hverdag. Leje sker via Dribes app og forudsætter: Min. 26 år, dansk bopæl, skadefri kørsel i 3 år, kreditgodk., medlemskab (499 kr./30 dage, ingen binding på medlemskab). 30 dages binding for leje af bil.
De biler, du kan supplere din hverdagsbil med. Leje sker via Dribes app og forudsætter: Min. 26 år, dansk bopæl, skadefri kørsel i 3 år, kreditgodk., medlemskab (499 kr./30 dage, ingen binding på medlemskab). 1 dags binding for leje af bil.
Den bil, du abonnerer på til hverdag. Leje sker via Dribes app og forudsætter: Alder mellem 21-25 år, dansk bopæl, skadefri kørsel i 3 år, kreditgodk., medlemskab (499 kr./30 dage, ingen binding på medlemskab). 30 dages binding for leje af bil.
Dribe_bilafhentning

Alle biler er med alt inkluderet – undtagen brændstof.

Uanset om du har et Everyday Ride eller et Special Ride, kommer det med alt inkluderet undtagen brændstof. Altså:

  • Service- og reparationsaftale
  • Forsikring inkl. glasskadedækning
  • Vejhjælp
  • Sommer- og vinterdæk inkl. dækskifte og -opbevaring
  • Grøn ejerafgift
  • Loyalitetspoint på dit Everyday Ride

Download app’en og kom i gang.

Så nemt er det at komme i gang med Dribe.

1. Download Dribe appen.

Søg efter ”Dribe” hvor du henter dine apps. Bagefter kan du smugkigge, lige så meget du vil. Når du er klar, skal du trykke på ”Tilmeld”.

2. Følg guiden.

Hav dit kørekort, kreditkort og NemID klar. Følg de få trin og bliv godkendt med det samme.

3. Tillykke. Du er nu Driber.

Nu skal du bare nyde den nye måde at have bil på. Garagen er din.

Download appen i dag.
Det er gratis.
Dribe appen gør dig selvkørende. Herfra har du adgang til Garagen, booking, betaling og lejedokumenter. Det er også her, du læser om fordele og retter i dine oplysninger.
Garagen har døgnåbent. Året rundt.
Læs detaljer om bilerne og tillad dig selv at blive fristet. Hvis ikke vi har et Ride, der matcher dig, kommer der nok snart et.
Book et Ride med en enkel knap.
Vi har gjort det nemt at booke din bil – og der er ingen leveringstid. Det er faktisk lige så nemt, som overskriften lyder.
Nøglen sidder i appen.
Det er også appen, der guider dig, når du skal hente dit Ride. Den låser bilen op, hvori de rigtige nøgler ligger.
Aflever når du vil.
Kør dit Ride til Dribes adresse og tryk "Aflever Ride" i appen. Se huskelisten så du ved, hvad du skal forberede for at spare penge. Et Everyday Ride skal fx være vasket og tanket.
Dribe_Tjekliste

Stadig ikke overbevist? Se hvad vores brugere synes om Dribe.

Stadig ikke overbevist? Se hvad vores brugere synes om Dribe

Du kan læse alle forbrugernes anmeldelser af Dribe på Facebook og Trustpilot.

Download app’en og kom i gang.

★★★★★
Smooth Ride med Dribe!

Jeg har nu 2 gange haft et par mindre issues ifm. Billeje på Dribe – og jeg er bare nødt til at sige at deres After Sales – eller kundeservice om man vil – er uovertruffen ud over alle grænser. Det er god kundeservice og fair treatment i ordets bedste betydning.

Der er 6 stjerner herfra.

Jesper
★★★★★
Har været DRIBE medlem siden de startede og kan kun anbefale det, de levere et super højt serviceniveau og går lagt for at hjælpe med at gøre kunden tilfreds, kører i bil nr 4

Kresten

d. 17/11/2019 - Trustpilot
★★★★★
Fremragende produkt og behandling. Det fungerer bare med Dribes biler og Garage. Altid effektive og pålidelige. Svarer og hjælper altid, og gør altid en ekstra indsats for mig som kunde. Mine allerbedste anbefalinger til Dribe og deres medarbejdere.

Rasmus

d. 16/01/2019 - Trustpilot
★★★★★
Jeg har nu været "Driber" i lidt over 2 måneder - ja, faktisk var konceptet, priserne og mulighederne så interessante, at vi nappede 2 biler i husstanden med det samme og udskiftede vores privatleasede Renault og BMW.

Jan

d. 21/02/2018 - Facebook
★★★★★
Jeg har en dejlig hverdagsbil, som passer fint til familiens behov. Men en drengedrøm gik i opfyldelse, da jeg fandt Porsche 911 i Dribes Special Ride Garage og fik mulighed for at køre den i en weekend. Alle burde give sig selv en dag i en Porsche for at få den unikke oplevelse af en superbil, som er overraskende let at køre. Tak for muligheden Dribe!

Jesper
★★★★★
Dribe er fremtidens mobilitetskoncept. Nemt, enkelt og overskueligt - og det hele kører vi app'en. What's not to like :)

Morten

d. 14/02/2018 - Facebook
★★★★★
Nemt og enkelt - lige til at gå til! Og flot og varieret udvalg af biler.

Steen

d. 15/02/2019 - Facebook
★★★★★
Jeg kan varmt anbefale konceptet, som er super fleksibelt. Der er ingen udbetaling, man kan hurtigt få lov at skifte bil, bytte den ud, hvis ferier kræver noget andet, man optjener points til sjove rides osv.

Jesper

d. 7/3/2019 - Facebook
★★★★★
Den bedste og billigste måde at køre 24.000 km om året i en ny bil på. No stress, just dribe!

Christian

d. 4/3/2018 - Facebook
★★★★★
Bedste udvalg. Bedste priser. Bedste betingelser. Bedste kundeservice. Basta!

Christian

d. 11/10/2019 - Trustpilot