Skal jeg lease, købe eller ‘dribe’ bil?

Vi ved jo godt, at du ikke bare køber, leaser eller lejer en bil uden at undersøge priserne i markedet.

Det forstår vi godt, og vi synes, at det er en rigtig god ide. For med Dribe får du meget mere, end du regner med.

De væsentligste forskelle mellem at købe, lease og dribe er bindingsperioden, udbetalingerne og ekstraudgifterne.

Når du sammenligner, skal du huske at inkludere alt og herefter beregne den månedlige pris.

Det eneste, du ikke kan sammenligne, er Dribes fleksibilitet. Her er det op til dig selv at vurdere: Hvad er friheden værd?

Udgivet i

Nu har du altid bil til dit behov.

Du skal være medlem af Dribe for at få adgang til Garagen og en helt ny måde at få og have bil på. Du slipper for papirnusseri og behandlingstid. Og du slipper for at være bundet til én bestemt bil.

Alt bliver nemlig styret igennem appen. Fra booking, betaling, upload af co-drivers og meget andet til aflevering af Ride.

Det er en fleksibilitet, der giver dig frihed til selv at styre dit bilbehov. Også når behovet ikke er der. Hvis du eksempelvis skal ud at rejse i lang tid, eller økonomien er presset.

Hos Dribe har du nemlig kun en bindingsperiode på dit medlemskab i 6 x 30 dage. Bilen kan du skifte, når du har behov for det.

Ingen bump på vejen.
Forsikring inkl. glasskadedækning, service- og reparationsaftale, grøn ejerafgift, vejhjælp, sommer- og vinterdæk inkl. dækskifte og loyalitetspoint. Der er ingen udbetaling eller depositum, og du betaler kun for dit medlemskab (499,- pr. måned), og for de biler, du lejer.
Tredørs, femdørs eller udendørs.
Dribe giver dig mulighed for at skifte mellem stationcars, varevogne, minibiler, sportsvogne m.fl. og vælge mellem mærker som bl.a. Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, Seat og Volkswagen.
Din garage i lommen.
Dribe appen giver dig adgang til alt vedrørende dine biler og dit bilabonnement. Fra booking og betaling til opbevaring af dine digitale bilnøgler.
Download appen i dag.
Det er gratis.
Dribe appen gør dig selvkørende. Herfra har du adgang til Garagen, booking, betaling og lejedokumenter. Det er også her, du læser om fordele og retter i dine oplysninger.
Garagen har døgnåbent. Året rundt.
Læs detaljer om bilerne og tillad dig selv at blive fristet. Hvis ikke vi har et Ride, der matcher dig, kommer der nok snart et.
Book et Ride med en enkel knap.
Vi har gjort det nemt at booke din bil – og der er ingen leveringstid. Det er faktisk lige så nemt, som overskriften lyder.
Nøglen sidder i appen.
Det er også appen, der guider dig, når du skal hente dit Ride. Den låser bilen op, hvori de rigtige nøgler ligger.
Aflever når du vil.
Kør dit Ride til Dribes adresse og tryk "Aflever Ride" i appen. Se huskelisten så du ved, hvad du skal forberede for at spare penge. Et Everyday Ride skal fx være vasket og tanket.

Relaterede artikler