Nul!
binding på medlemskab
resten af året.

Tiden er kørt fra leasing.
Få din næste bil på abonnement.

Med Dribe får du bil på abonnement. Det betyder bl.a., at du slipper for lange leasingkontrakter, førstegangsydelser og værditab.

Du betaler et fast beløb om måneden og skal hverken tænke på service, vinterdæk, forsikring, afgifter eller lignende. Som noget nyt har vi fjernet bindingsperioden på vores medlemskab, hvis du opretter dig inden udgangen af året.

Ingen

binding på medlemskab. Resten af året.

Download Dribe appen

Det er gratis at kigge og få besked, når din favorit bil kommer hjem.

Opret medlemskab

Det koster 499 pr 30 dage. Ingen binding på medlemskaber oprettet inden 31. december 2020.

Book Ride

Du betaler for bilen pr 30 dage og prisen varierer fra bil til bil. Bindingsperiode på de første 30 dage.

Covid-tiltag: Endnu mere fleksibilitet.

For de fleste danskeres vedkomne er bilen en af husstandens dyreste investeringer. Med høje smittetal og frygt for, hvad der lurer om hjørnet er tiden ikke til dyre beslutninger, som vi ikke kan fortryde.

Derfor har vi valgt at fjerne bindingsperioden på vores medlemskab resten af året. Du kan altså nu booke en bil uden at være bundet i mere end 30 dage. Skal du kun bruge bil i 37 dage, så afleverer du den bare tilbage og stopper dit medlemskab.

En lille håndsrækning til bilisterne

Vi håber det kan hjælpe nogle af de mange bilister, der står over for at skulle skifte bil uden at være sikre på deres behov. Læs mere om vores andre Covid-tiltag her.

Få Skoda, Audi, Vw, Seat eller BMW på abonnement hos Dribe

Én bil i Garagen – eller en fuld Garage i lommen.

Som Dribe-medlem har du adgang til en Garage fuld af biler. Herfra kan du booke din hverdagsbil. Det er det, vi kalder Everyday Ride.

For at få adgang til at booke biler hos Dribe, skal du have et medlemskab. Men herefter er der også frit valg i Garagen.

For at blive medlem er der et par ting, du skal opfylde: Du skal have dansk bopæl, være fyldt 21 år, kunne kreditgodkendes samt have tre års skadefri kørsel.

SE ALLE BILER I APPEN

dribe-front-new-1600x600_MTB

Det bliver ikke nemmere end med Dribe.

Med et bilabonnement er de sædvanlige udgifter forbundet med at eje eller lease inkluderet i prisen. Dertil kommer kun dine udgifter til brændstof – og hvis du har elbil hos os, er el faktisk også inkluderet.

Den største fordel er dog den store fleksibilitet og korte binding.

SE ALLE FORDELENE

Nyeste artikler