Vinderen findes ved lodtrækning som sker den 22. december 2021. Der trækkes én vinder.

Alle kan deltage i lodtrækning ved at stemme på en bil via kommentarsporet, men for at vinde skal man opfylde de samme betingelser som gør sig gældende for en kunde – se “væsentlige vilkår” herunder.

Sidste frist for at deltage er 21. december 2021.

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked via en privatbesked på Facebook. Svarer vinderen ikke inden for 24 timer går præmien videre til en anden.

Konkurrencen afholdes af:

Dribe A/S

Turbinevej 9

2860 Søborg.

CVR: 38729144

Vinderen kan glæde sig til:

Én bil i 30 dage. Hvilken bil bliver afgjort i kommentarsporet. Den bil – blandt dem vi har tilgængelige frem til den 23. december – der er nævnt flest gange bliver præmien. Vi tager forbehold for udsolgte modeller.

Præmiens værdi vil afhænge af bilen, men ligger et sted mellem 4.499 kr (VW Polo) og 9.049 kr (VW Arteon). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Perioden: Vinderen har bilen i 30 sammenhængende dage i perioden 22. december 2021 til den 29. januar 2022 (afhængigt af afhentningstidspunkt).

Væsentlige vilkår:

Præmien kan kun afhentes og afleveres i Søborg. Den sal afhentes senest den 30. december 2021 (:Dribe kan være nødsaget til at ændre vinderbilen til en anden ifm udsolgt.)

Som vinder skal du registreres i vores app og du kan booke bilen herigennem. For at kunne registreres i appen forudsætter det: 26 år, dansk bopæl, kørekort, 3 års skadefri kørsel, kreditkort.

I præmien er inkluderet: Gratis ydelse for bilen i 30 dage med 1.000 km og inklusiv vinterdæk. Fuld forsikring med vejhjælp. Selvrisiko ved skader er 5.000 kr.

Andre førere af bilen end vinderen skal registreres i appen ellers dækker forsikring ikke. Andre førere uden for vinderens husstand skal ligeledes opfylde kravene 26 år, dansk bopæl, kørekort, 3 års skadefri kørsel.

Bilen skal returneres til :Dribe lokation i Søborg senest 30 dage udlevering.

Bilen skal returneres rengjort (ind- og udvendigt) samt have fyldt tank.

Øvrige vilkår hos :Dribe: dribe.dk/vilkaar

Forbehold

:Dribe tager forbehold for trykfejl eller fejl i informationer. Dribe har mulighed for at ombytte oprindelig præmie til anden præmie af en tilsvarende værdi, hvis den oprindelig præmie ikke kan uddeles som følge af omstændigheder (herunder udsolgt) uden for :Dribes kontrol samt :Dribes mulighed for uden varsel at ændre i vilkårene eller afbryde konkurrencen, fx ved lav deltagelse, epedimiens udbredelse elign.