Juster dine kilometer fra måned til måned i appen!

Kæmpe
game changer

SE HVAD VI HAR UDVIKLET TIL DIG

Vores dygtige tech folk fra :Dribe har udviklet en funktion på :Dribe appen, som gør det muligt for dig at ændre dine kilometer, fra måned til måned, alt efter hvad du har behov for.

DET BETYDER DET FOR DIG

Normalt, når du leaser eller lejer en bil, har du et bestemt antal kilometer, du skal gisne dig frem til, at du for brug for. Men som :Driber går du bare ind i din :Dribe app og skruer op og ned for dine kilometer, som du har lyst til.

Meget mere
frihed

SKRÆDDERSY DIT BEHOV

Når du kun er bundet i 30 dage, kan du let bytte bil, så du aldrig er låst i at have mere eller mindre end det, du har brug for. Men det handler også om at føle sig tryg og sikker med den mobilitetsløsning man har fundet. At man skal forudsige langt ud i fremtiden hvor mange kilometer man får behov for at køre, kan være en klods om benet for friheden i at have bil.

SLUT MED AT VÆRE LÅST OG PLANLÆGGE FLERE MÅNEDER FREM

Hvis du har behov for flere kilometer end du har tilgode, bliver du nødt til at begrænse hvor meget du kører. Hvis du omvendt har købt for mange kilometer, er du bundet i en løsning der er dyrere end den behøvede at være.
Og det er er altså derfor at den nye kilometer funktion er en kæmpe game changer. Med :Dribe kan du regulere dine kilometer løbende, så du ikke behøver at forudsiger dit kørselsbehov flere måneder eller år ud i fremtiden.

SE VORES LOKATIONER HE

Udgivet i Nyheder, Uncategorized

SE VORES LOKATIONER HE