Med :Dribes +Pluspakke får du også et klippekort til en stationcar.

Men – hvordan virker det lige?

Sådan virker dit klippekort

Med +Pluspakken opsparer du hver måned 1 klip på dit personlige stationcar-klippekort. Du kan bruge dine klip løbende, som du opsparer dem eller gemme dem og bruge dem samlet.

Når du så har brug for at låne en stationcar, det kan være du skal ud at køre langt eller har brug for ekstra plads i bilen, så ringer du blot til vores Customer Care, som hjælper dig med at booke bilen.

1 klip = 1 dag i en stationcar

Eksempel:

  • Jeg har haft +Pluspakken i 8 måneder: Hvis du har haft +Pluspakken i 8 måneder og ikke har lånt en stationcar endnu, kan du låne en stationcar i op til 8 dage. Har du kun brug for at låne den 6 dage, så har du stadig 2 klip tilbage til en anden god gang.
  • Jeg har lige fået +Pluspakken: Hvis du lige har købt +Pluspakken, så har du 1 klip til en stationcar, som du kan låne. Hver måned opsparer du et nyt klip. Du kan indløse dine klip og låne en stationcar lige, når du har lyst.

Få fri el og en Stationcar til rådighed

Når du har elbil hos :Dribe kan du få fri el og et klippekort til en stationcar. Du skal bare tilvælge +Pluspakken under “varianter”, når du booker din elbil i appen.

Det koster kun 399 kr. / 30 dage.

Tilkøb +Pluspakken og få ekstra fordele:

  • En stationcar til rådighed en dag hver måned (værdi 499 kr. pr måned).
  • Fri el hos Clevers ladenetværk i hele Danmark (værdi 749 kr. pr. måned).
  • Mulighed for at tilkøbe egen ladeboks fra Clever. Ligeledes med gratis strøm.

Se mere om, hvordan du får din egen ladeboks fra Clever her.