Køreglæde skal deles.

De fleste med et kørekort kan blive enige om, at det er dejligt at køre bil. Følelsen er faktisk så universel, at det har fået sit eget ord: Køreglæde.

Hos Dribe synes vi, køreglæde skal deles. Det kan man gøre på mange måder – og hvis du er medlem hos Dribe, kan du gøre det sådan helt konkret. Under din profil i appen, har vi lagt en personlig rabatkode, du kan dele med alle dem, du vil. Hvis nogen bruger din kode til at oprette sig hos Dribe, er der 2 x 30 dages gratis medlemskab til både dem og dig. Dermed sparer I begge 998 kroner.

Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange gange koden kan bruges. Det betyder, at du kan sprede glæden, lige så meget du har lyst.

 

Dét skal du være opmærksom på, når du deler rabatkoder
Når du deler rabatkoder, gælder markedsføringsloven.

Du skal bl.a. spørge om lov, før du deler koden med enkeltpersoner. Hvis du deler koden med mange, eksempelvis på sociale medier, skal du skrive, at det er “reklame for Dribe”. Læs Dribes retningslinjer for brug af rabatkoder. 

 

Alt, hvad du vil vide om rabatkoden.

Vi har samlet alle (tror vi) tænkelige spørgsmål om rabatkoder i vores FAQ. Spring direkte ind i FAQ’en og se alle svar.

LÆS MERE

 

 

Udgivet i
Download appen i dag.
Det er gratis.
Dribe appen gør dig selvkørende. Herfra har du adgang til Garagen, booking, betaling og lejedokumenter. Det er også her, du læser om fordele og retter i dine oplysninger.
Garagen har døgnåbent. Året rundt.
Læs detaljer om bilerne og tillad dig selv at blive fristet. Hvis ikke vi har et Ride, der matcher dig, kommer der nok snart et.
Book et Ride med en enkel knap.
Vi har gjort det nemt at booke din bil – og der er ingen leveringstid. Det er faktisk lige så nemt, som overskriften lyder.
Nøglen sidder i appen.
Det er også appen, der guider dig, når du skal hente dit Ride. Den låser bilen op, hvori de rigtige nøgler ligger.
Aflever når du vil.
Kør dit Ride til Dribes adresse og tryk "Aflever Ride" i appen. Se huskelisten så du ved, hvad du skal forberede for at spare penge. Et Everyday Ride skal fx være vasket og tanket.

Relaterede artikler