Konkurrencebetingelser.

Vi afholder en Black Friday-konkurrence med en række præmier for vores medlemmer. Konkurrencen løber fra den 29. november til den 2. december 2019.


Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du udfylde en formular med din kontaktoplysninger – husk at tilmelde dig konkurrencen med samme mail, som du bruger til din Dribe profil. Hvis du er medlem men ikke er tilmeldt vores nyhedsbrev, skal du tilmelde dig det. Derefter er du automatisk med i konkurrencen.

Vi trækker hele 18 heldige vindere ved tilfældig lodtrækning mandag den 2. december, og kontakter vinderne direkte. Hører vi ikke fra dig indenfor 24 timer, forbeholder vi os retten til at udvælge en anden vinder.

Præmier

  • 12×2 stk. billetter til Kurt Ravns julekoncert i Holmens Kirke den 10. december kl. 17.00. Værdi: 195 kr. ekskl. gebyr pr. billet.
  • 2×2 stk. billetter til Dribes VIP Lounge med forplejning og adgang til Copenhagen Historic Grand Prix den 1. eller 2. august 2020. Værdi: 799 kr. pr. billet.
  • 2×20.000 loyalitetspoint, som du kan bruge på events eller på leje af Special Rides. Værdi: 400 kr. pr. 20.000 point.
  • 2xgratis klargøring ved drop off. Dvs. du behøver ikke at rengøre/vaske dit Ride, næste gang du bytter bil. Værdi: 999 kr. pr. klargøring.

Præmien kan ikke konverteres til andre produkter/ydelser eller kontanter.


Samtykke, øvrige regler og vilkår

  • Ved at deltage i denne konkurrence giver du hermed CFCO A/S (Dribe) tilladelse til at behandle de personoplysninger, du registrerer og sender til os.
  • Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt dine øvrige rettigheder i vores persondatapolitik, som du finder her. 
  • Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på info@dribe.dk. Vi vil herefter bestræbe os på at slette de oplyste personoplysninger hurtigst muligt, når vi ellers har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser.

Forbehold
Dribe tager forbehold for trykfejl eller fejl i informationer. Dribe har mulighed for at ombytte oprindelig præmie til anden præmie af en tilsvarende værdi, hvis den oprindelig præmie ikke kan uddeles som følge af omstændigheder uden for Dribes kontrol samt Dribes mulighed for uden varsel at ændre i vilkårene eller afbryde konkurrencen.