Konkurrencebetingelser.

I samarbejde med Kurt Ravn udlodder vi 12×2 billetter til Julekoncerten i Holmens Kirke den 10. december kl. 20.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig Dribes nyhedsbrev, og så er du automatisk med.

Vi trækker 12 heldige vindere ved tilfældig lodtrækning mandag den 2. december og kontakter vinderne direkte pr. e-mail. Hører vi ikke fra vinderen indenfor 24 timer, forbeholder vi os retten til at udvælge en anden vinder.

Præmie
12×2 billetter til Kurt Ravns enestående julekoncert i Holmens Kirke den 10. december kl. 20. Præmien har en værdi á 195 kr. ekskl. gebyr pr. billet.

Præmien kan ikke konverteres til andre produkter/ydelser eller kontanter.


Samtykke, øvrige regler og vilkår

  • Ved at deltage i denne konkurrence giver du hermed CFCO A/S (Dribe) tilladelse til at behandle de personoplysninger, du registrerer og sender til os.
  • Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt dine øvrige rettigheder i vores persondatapolitik, som du finder her. 
  • Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på info@dribe.dk. Vi vil herefter bestræbe os på at slette de oplyste personoplysninger hurtigst muligt, når vi ellers har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser.

Forbehold
Dribe tager forbehold for trykfejl eller fejl i informationer. Dribe har mulighed for at ombytte oprindelig præmie til anden præmie af en tilsvarende værdi, hvis den oprindelig præmie ikke kan uddeles som følge af omstændigheder uden for Dribes kontrol samt Dribes mulighed for uden varsel at ændre i vilkårene eller afbryde konkurrencen.