dribe-kontakt

Er du i tvivl om noget?
Så kan du altid ringe til os.

Selvom vi har gjort det nemt at booke en bil m.m. via appen, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med. Du kan også kontakte os, hvis du savner en bestemt bil i appen eller du er usikker på den økonomiske forskel mellem Dribes bilabonnement, leasing og køb af bil.

 

OBS: Som følge af den nuværende situation med coronavirus har vi indført en række foranstaltning. Bl.a. indskrænkede åbningstider for en periode.  Læs mere på dribe.dk/corona

Vores telefoner er åbne: 
Mandag til fredag:                Kl. 08:30-16:00
Weekend og helligdage:      Kl. 10:00-15:00

 

Uden for åbningstid bliver du viderestillet til Dribe Assistance ved Falck Vejhjælp.

Det er ikke pænt at prale.
Så vi lader nogle andre gøre det for os.

Du kan læse alle forbrugernes anmeldelser af Dribe på Facebook og Trustpilot.

★★★★★
Smooth Ride med Dribe!

Jeg har nu 2 gange haft et par mindre issues ifm. Billeje på Dribe – og jeg er bare nødt til at sige at deres After Sales – eller kundeservice om man vil – er uovertruffen ud over alle grænser. Det er god kundeservice og fair treatment i ordets bedste betydning.

Der er 6 stjerner herfra.

Jesper
★★★★★
Har været DRIBE medlem siden de startede og kan kun anbefale det, de levere et super højt serviceniveau og går lagt for at hjælpe med at gøre kunden tilfreds, kører i bil nr 4

Kresten

d. 17/11/2019 - Trustpilot
★★★★★
Fremragende produkt og behandling. Det fungerer bare med Dribes biler og Garage. Altid effektive og pålidelige. Svarer og hjælper altid, og gør altid en ekstra indsats for mig som kunde. Mine allerbedste anbefalinger til Dribe og deres medarbejdere.

Rasmus

d. 16/01/2019 - Trustpilot
★★★★★
Jeg har nu været "Driber" i lidt over 2 måneder - ja, faktisk var konceptet, priserne og mulighederne så interessante, at vi nappede 2 biler i husstanden med det samme og udskiftede vores privatleasede Renault og BMW.

Jan

d. 21/02/2018 - Facebook
★★★★★
Jeg har en dejlig hverdagsbil, som passer fint til familiens behov. Men en drengedrøm gik i opfyldelse, da jeg fandt Porsche 911 i Dribes Special Ride Garage og fik mulighed for at køre den i en weekend. Alle burde give sig selv en dag i en Porsche for at få den unikke oplevelse af en superbil, som er overraskende let at køre. Tak for muligheden Dribe!

Jesper
★★★★★
Dribe er fremtidens mobilitetskoncept. Nemt, enkelt og overskueligt - og det hele kører vi app'en. What's not to like :)

Morten

d. 14/02/2018 - Facebook
★★★★★
Nemt og enkelt - lige til at gå til! Og flot og varieret udvalg af biler.

Steen

d. 15/02/2019 - Facebook
★★★★★
Jeg kan varmt anbefale konceptet, som er super fleksibelt. Der er ingen udbetaling, man kan hurtigt få lov at skifte bil, bytte den ud, hvis ferier kræver noget andet, man optjener points til sjove rides osv.

Jesper

d. 7/3/2019 - Facebook
★★★★★
Den bedste og billigste måde at køre 24.000 km om året i en ny bil på. No stress, just dribe!

Christian

d. 4/3/2018 - Facebook
★★★★★
Bedste udvalg. Bedste priser. Bedste betingelser. Bedste kundeservice. Basta!

Christian

d. 11/10/2019 - Trustpilot

Her finder du dine nye garager.

Du kan hente og aflevere biler inden for vores åbningstider. I Søborg har vi åbent alle hverdage fra kl. 9:00 – 18:00. 08:30-16:00.
Weekender og helligdage fra kl. 10.00 – 15.00.

Her finder du os på Sjælland:
Turbinevej 9 i Søborg.

 

I Fredericia har vi åbent alle hverdage fra kl. 8:00 – 16:00 (fredag til 15:30) og lukket i weekender og helligdage.

Her finder du os i Jylland:
Kongens Kvarter 32 i Fredericia

BEMÆRK: Fredericia Garagen åbner den 10. august 2020.