Er du i tvivl om noget? Så kan du altid ringe til os

Selvom vi har gjort det nemt at booke en bil m.m. via appen, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med. Du kan også kontakte os, hvis du savner en bestemt bil i appen, eller du er usikker på den økonomiske forskel mellem :Dribes bilabonnement, leasing og køb af bil.

Ring til os

Er du i tvivl om noget?
Så kan du altid ringe til os, og vi hjælper dig.
70 23 74 23

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med.
INFO@DRIBE.DK

Vores telefoner er åbne:

Mandag til fredag:

Weekend og helligdage:

kl. 08:00-16:00

kl. 10:00-15:00

Uden for åbningstid bliver du viderestillet til :Dribe Assistance ved Securitas, som vil hjælpe dig.
Du kan også besøge os i Søborg – se åbningstider længere nede på siden.

Det er ikke pænt at prale.
Så vi lader nogle andre gøre det for os.

Du kan læse alle forbrugernes anmeldelser af :Dribe på Facebook og Trustpilot.

Nemt og god service!
Har af to omgange været Driber og har nydt det begge gange. Første gang med en VW Polo og i anden omgang en Skoda Scala.
Begge gange har oplevelsen før, under og efter booking været fantastisk. Alle jeg har haft interaktioner med har været så behjælpelige, også når det kom til at opsige første gang.
Dette er unægteligt fremtiden, og jeg glæder mig til at vognparken udvides med både grønnere biler og flere størrelsesvariationer.

Nicolas

d. 07/07/2020 – Trustpilot
Fantastisk koncept!
Jeg er på kort tid blevet helt vild med denne måde at lease på. Prisen er den samme som for min Octavia hos Nordania, men hos Dribe er alle mine udgifter (undtaget brændstof) delt op i 12 betalinger. Jeg kan altså fravælge bil i et par måneder og spare den udgift, hvis jeg får behov for det, og jeg skal aldrig tænke på vinterdæk, forsikring m.m.
Og hvis ungerne skal have venner med på ferie så bytter jeg bare bilen til en større i den måned, fantastisk!
Og så har Trine fra Dribe været en kæmpe hjælp og en fornøjelse at have i røret hver eneste gang, jeg har haft brug for hjælp. Jeg har nogle ret specifikke ønsker til mine biler, og Trine er altid både sød, ærlig, tålmodig og utroligt hjælpsom.
Aldrig mere 3-års leasing til mig.

Matias
d. 11/07/2020 – Trustpilot
Jeg har nu været kørende med Dribe i ca halvandet år og har kun stor ros til alle deres medarbejdere, som altid er søde, imødekommende og knokler for at opfylde kundens behov samt ønsker.
Ydermere er der altid hurtig svar-respons 🙏🏻
Jeg har især haft kontakt med Frederikke i dette halvandet år, som har været ekstrem hjælpsom, gjort det umulige muligt og haft en god portion tålmodighed, da jeg to gange har været lidt for sent ude ift at booke et nyt ride, så er det alligevel lykkes hende at holde mig kørende indenfor mit budget.
Kæmpe ros og anbefaling herfra 🙂

Signe

d. 15/05/2020 – Trustpilot
Fremragende koncept og service.
Jeg kan kun anbefale Dribe til andre, som ønsker leasing af ny bil i høj kvalitet, med stor fleksibilitet og nul risiko. Konceptet er let at forstå og anvende. Team’et hos Dribe yder altid exceptionel god service og man føler sig altid velkommen, når man enten besøger eller kontakter dem.
5 stjerner herfra.

Jonas

d. 31/03/2020 – Trustpilot
Vi har været kunde i næsten 2,5 år – og må sige det er super service og koncept. Alt fra app til betjening i Søborg er tip top – og vi har været meget glade for bilerne (Skoda’er og en Audi). Prisen er også fair når man tænker på, at alt er inklusiv + nye biler + Dribe fordele.

Magnus

d. 13/03/2020 – Trustpilot
Har nu over to omgange været kunde hos Dribe igennem lidt tid, og har kun rosende ord til overs for dem.
Udstyrsniveau, kvaliteten af bilerne, samt selve konceptet, så vil jeg personligt mene, at det er det værd. Det hele køres fra app’en og er super nemt og overskueligt.
Læg dertil, en fantastisk service fra deres kundeservice team. Både på rådgivning, evne og vilje til at ville efterleve deres kunders ønsker. Tusind, tusind tak, Kirsten! Du svarer altid på spørgsmål med samme forståelse og humør – hver gang. Tak!
Det er dejligt at vide, at der altid er hjælp og rådgivning at hente, hvis man får brug for det. Har heller aldrig oplevet hverken vrøvl eller spørgsmål, ved afhentning eller aflevering af bilerne. Tusind tak for det!

Anders

d. 31/01/2020 – Trustpilot
Fremragende koncept og service.
Jeg kan kun anbefale Dribe til andre, som ønsker leasing af ny bil i høj kvalitet, med stor fleksibilitet og nul risiko. Konceptet er let at forstå og anvende. Team’et hos Dribe yder altid exceptionel god service og man føler sig altid velkommen, når man enten besøger eller kontakter dem.
5 stjerner herfra.

Patrick

d. 21/12/2019 – Trustpilot
Fremragende produkt og behandling. Det fungerer bare med Dribes biler og Garage. Altid effektive og pålidelige. Svarer og hjælper altid, og gør altid en ekstra indsats for mig som kunde. Mine allerbedste anbefalinger til Dribe og deres medarbejdere.

Rasmus

d. 16/01/2019 – Trustpilot
Smooth Ride med Dribe!

Jeg har nu 2 gange haft et par mindre issues ifm. Billeje på Dribe – og jeg er bare nødt til at sige at deres After Sales – eller kundeservice om man vil – er uovertruffen ud over alle grænser. Det er god kundeservice og fair treatment i ordets bedste betydning.

Der er 6 stjerner herfra.

Jesper
Jeg har en dejlig hverdagsbil, som passer fint til familiens behov. Men en drengedrøm gik i opfyldelse, da jeg fandt Porsche 911 i Dribes Special Ride Garage og fik mulighed for at køre den i en weekend. Alle burde give sig selv en dag i en Porsche for at få den unikke oplevelse af en superbil, som er overraskende let at køre. Tak for muligheden Dribe!

Jesper
Jeg kan varmt anbefale konceptet, som er super fleksibelt. Der er ingen udbetaling, man kan hurtigt få lov at skifte bil, bytte den ud, hvis ferier kræver noget andet, man optjener points til sjove rides osv.

Jesper

d. 7/3/2019 – Facebook
Jeg har nu været “Driber” i lidt over 2 måneder – ja, faktisk var konceptet, priserne og mulighederne så interessante, at vi nappede 2 biler i husstanden med det samme og udskiftede vores privatleasede Renault og BMW.

Jan

d. 21/02/2018 – Facebook
Har været DRIBE medlem siden de startede og kan kun anbefale det, de levere et super højt serviceniveau og går lagt for at hjælpe med at gøre kunden tilfreds, kører i bil nr 4

Kresten

d. 17/11/2019 – Trustpilot
Dribe er fremtidens mobilitetskoncept. Nemt, enkelt og overskueligt – og det hele kører vi app’en. What’s not to like 🙂

Morten

d. 14/02/2018 – Facebook
Bedste udvalg. Bedste priser. Bedste betingelser. Bedste kundeservice. Basta!

Christian

d. 11/10/2019 – Trustpilot
Den bedste og billigste måde at køre 24.000 km om året i en ny bil på. No stress, just dribe!

Christian

d. 4/3/2018 – Facebook

Her henter du din næste bil

I Søborg har vi åbent for besøg på hverdage: kl. 08:30 – 18:00, weekender og helligdage: 10.00 – 15.00

I Søborg og Aalborg kan du hente og aflevere biler døgnet rundt. I Fredericia har vi åbent alle hverdage fra kl. 8:00 – 16:00 (fredag til 15:30) og lukket i weekender og helligdage.

Her finder du os på Sjælland:

Søborg: Turbinevej 9

Her finder du os i Jylland:

Fredericia: Kongens Kvarter 32
Aalborg: Ny Kærvej 47 (indkørsel via Håndværkervej)