Lease din bil med kun 30 dages binding

:Dribe er bil på abonnement, men det kan være lidt svært at gennemskue hvilken “abonnementstype” det så er, og hvordan det fungere.

Når du leaser hos :Dribe behøver du ikke at være bundet til én bestemt bil i 1-3 år. Med kun 30 dages binding på bilerne, kan du i princippet vælge en ny bil. Du kan også aflevere bilen hos os, når du f.eks. skal på ferie. Så kan du nemlig slippe for at betale for bilen, når du ikke bruger den.

Mange misforstår hvor kort bindingsperioden faktisk er

Når vi siger 30 dages bindingsperiode, så mener vi også kun 30 dage. Det er en af de største fordele ved :Dribe, men også en af dem, de fleste overser. Det forstår vi godt, da man i andre abonnementer er hæftet for den måned, man har påbegyndt – men sådan fungere det ikke hos :Dribe

Se vores video, hvor vi forklarer den korte bindingsperiode hos :Dribe

Ja, du læste rigtigt! Uanset hvilken bil du vælger at lease. Stor, lille, hvid eller sort, alt sammen er ligegyldigt. Med :Dribe får du 30 dages bindingsperiode af gangen, og alt andet skal du ikke tænke over. Fedt ikke?! Det synes vi nemlig også selv det er.

Psst..! Vil du høre noget der er endnu federe?

Som tidligere nævnt er man hæftet de første 30 dage, derefter bliver det rigtig fedt. For så er man overhovedet ikke bundet længere. Det vil sige, du kan have den leaset bil i 31 dage, altså 1 dage mere end de 30 dage. Også kan du komme af med bilen, hvor du får returneret de resterende 29 dage. Man foretager en betaling 30 dage af gangen. Du kan også komme med bilen 16 dage efter, hvor den nye bindningsperiode er sat igang, så kan du få de resterende 14 dage udbetalt tilbage. Pointen er, at du kun er hæftet i 30 dage hver gang du får en ny bil hos :Dribe.

Udgivet i Leasing og Dribe

SE VORES LOKATIONER HE