Derfor skiftede Per fra privatleasing til Dribe.

Her kan du møde Per Eskildsen – i 2018 skiftede han privatleasing ud med Dribe – endda selvom han bor i den anden ende af landet, længe inden Dribe åbnede i Jylland.

Men hvorfor egentligt det?

Læs med og få Pers 3 gode grunde til at skifte til Dribe.

Hav bil som matcher dine behov – hele livet.

Hvis du har prøvet at flytte fra lejlighed til hus eller omvendt, fået børn eller nyt job, så har du højest sandsynligt oplevet, at dine køretøjsbehov har ændret sig. Måske er der brug for en mindre, længere eller højere bil – behovene skifter, som livet ændrer sig.

Vi har taget en tur til Jylland, og snakket med vores driber, Per. Han nikker genkendende til situationen og fortæller:

“Jeg oplever at livet, løn-indtægter og behov ændrer sig. Og derfor er den her mulighed for at skifte bil efter behov også den primære årsag til, at jeg er driber i dag.”

For Per handler det om fleksibilitet til at vælge nyt køretøj, når behovet opstår. Det er ikke en frihed, han altid nydt. Leasing og køb har tidligere bundet ham til bilordninger, som ikke matchede hans behov.

Per fortæller, at han oplever, at flere og flere tilbyder kortere binding, og det er en trend, som passer ham bedre end den traditionelle tilgang, hvor det er normalt at være bundet i op til 48 måneder.

Men med den korte binding – som Dribe specialiserer sig i – har Per mulighed for køre i nye biler med den teknologi, som passer til Pers personlige behov.

Få dit rette komfortniveau.

Da Per flyttede i lejlighed, havde han ikke længere brug for den store bil med anhængertræk, men stadig behov for det, han kalder “langturskomfort” – en egenskab de fleste forbinder med en større bil.

Så selvom Per kører mange kilometer på motor- og landevej, hvor det er skønt med “langturskomfort”, så har han alligevel valgt en mindre bil som sit nuværende ride. Han har tidligere kørt både Skoda Octavia, VW Passat og Arteon, og lige nu er det VW Golf GTE, der holder i Pers garage.

Han nævner bl.a. GTE’ens nyeste køreassistent-systemer, som en af årsagerne for sit valg. Volkswagen har udstyret Golf GTE med køreevner og sikkerhedsniveau, som matcher Pers behov, hvilket betyder, at Per kan nøjes med denne mindre bil til hverdag.

Selvom Per er rigtig glad for biler, så fortæller han, at det dog først og fremmest handler om praktikalitet, når det kommer til valget af Dribe. Per fortæller:

“Jeg sidder ikke og venter på, at der kommer en eller anden sporty bil i Garagen. Selvom det er fedt at kunne vælge, så er det mere det praktiske ved, at have den rette bil i hverdagen.”

Klik nedenfor, hvis du vil vide mere om alle fordelene ved at vælge Dribe:

Samme pris som privatleasing.

Med i Pers overvejelser er også pris, og her oplever han, at Dribe matcher eller udkonkurrerer de andre løsninger, han kan finde på markedet. Per forklarer:

“Jeg får ikke en bedre pris, hvis jeg vil have den fleksibilitet, jeg får her. Når jeg laver en totalkost-beregning og sammenligner priser, så er I jo ikke dyrere, end hvis jeg går ud og privatleaser.”

Per har været hos Dribe i 3 år, og han har ikke planer om at skifte ordning. Han får nemlig den fleksibilitet han ønsker hos Dribe, så han hele tiden er sikret en bil, der dækker hans behov og har det rette komfortniveau – altsammen til en konkurrencedygtig pris for Per.

Vi har lavet en række eksempler på prissammenligninger, hvor vi har holdt Dribe op imod leasing og køb. Så kan du se den reelle totalkost, som du betaler ved hver løsning.

Hvilken bilstørrelse har du behov for?

Brug Car Size Guiden til at finde den rette størrelse bil. Og hvis du opdager at den ikke helt passer – så er det godt, du har bil på abonnement, så du bare kan vælge en anden bil fra måned til måned.

📏 Find din bilstørrelse her!

Udgivet i Mød en Driber

SE VORES LOKATIONER HE