Nyt Covid-tiltag: En lille håndsrækning til bilisterne.

I usikre tider må vi hjælpe hinanden, hvor vi nu kan. Bilen er danskernes dårligste investering. Den er dyr, og taber hurtigt værdi.

Med vilde smittetal og frygt for, hvad der lurer om hjørnet er tiderne ikke til store, omkostningstunge beslutninger, som vi ikke kan fortryde.

Men det ændrer ikke på, at rigtigt mange danskere stadig har behov for bil i deres hverdag. Mange bilister står for at skulle skifte bil inden for den næste tid. Fx er der alene inden for privatleasing 3500 bilister, der skal udskifte deres bil i de næste tre måneder.

Usikre tider, ukendt behov

Coronakrisens genopblusen skaber ikke de bedste omstændigheder for at købe ny bil i. Eller binde sig til en lang leasingaftale.

Derfor har vi valgt at fjerne de seks måneders bindingsperiode på vores medlemskab resten af året. Vi håber det hjælpe kan nogle af de mange bilister, der står overfor skulle skifte bil uden at være sikre på deres behov.

90 procent af alle skift sker kontaktløst

Når du har bil hos Dribe foregår alt via appen på dine telefon. Du booker, henter og afleverer bil via appen. Dribes medlemmer skifter i snit bil hver fjerde måned. Som oftest af lyst og behov, og ind i mellem fordi den enkelte bil udgår af flåden og derfor skal skiftes til en ny.

Det bliver til rigtigt mange skift hen over året, og 90 procent kan ske helt kontaktløst uden, at du som Driber skal ind forbi vores Concierge Service.

Derfor vil du møde et skilt et skilt på vores adresser, hvor vi opfordrer til, at du bruger muligheden for at lave kontaktløst Drop off og Pick up. Men er du i tvivl, eller har du brug for hjælp, så er du selvfølgelig velkommen. Første gang du skal hente bil anbefaler vi altid, du kommer forbi og hilser på os.

Her kan du se en video af, hvordan sådan et skift foregår.

 

Andre Covid-relaterede tiltag:

  • Udskiftning af biler: Der er en risiko for, at du som Driber ikke kan aflevere eller udskifte dit Ride pga. karantæne. Sker dette, beder vi dig om at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning.
  • Klargøring af Rides: Vi opretholder samme høje standard for indvendig og udvendig klargøring af alle Rides. Alle berøringsflader vil blive desinficeret ekstra grundigt. Vi har blandt andet indkøbt specialprodukter, der kan desinficere de flader, der normalt ikke tåler sprit. FDM har lavet en guide til private, der deler bil med andre og vil undgå corona. Men du kan som medlem roligt forvente, at din bil er coronafri, når du sætter jeg ind i den.
Udgivet i

Relaterede artikler