Afsnit 2:

”Kan det være grønt at køre bil?” – en carpool med Brian Vad Mathiesen, energiprofessor ved Aalborg Universitet.

I andet afsnit af vores podcast serie ”Tue giver et lift” har Tue samlet Brian Vad Mathiesen op. Brian er professor i energiplanlægning ved Aalborg Universitet og ved en hel masse om bæredygtig energi og transport. Tue har lånt en Audi E-tron og sammen kører de en tur mod vindmøllerne ved Avedøreværket i Hvidøre.

På vejen derud får Tue svar på alle de spørgsmål, som mange af os sidder med i forhold til transport og klima. Hvor gør de grønne tiltag virkelig en mærkbar forskel, og er der nogle tommelfingerregler man kan forholde sig til, hvis man gerne vil være lidt mere klimabevist?
Lyt med i samtalen, som kommer om elbiler, range anxiety, delebilstjenester og om der er en fremtid for bæredygtige brændsler.

Om podcasten: Tue Gi’r Et Lift

I en række podcasts tager vi med Journalist Tue Blædel på tur, når han låner en bil i Dribes garage og giver et lift til en række spændende personligheder. Hvor de skal hen og hvad de skal snakke om, er op til Tue og hans co-driver, men GPS’en er sat og destinationen er den gode samtale.

Listen to “”Kan det være grønt at køre bil?” – en Carpool med Brian Vad Mathiesen, energiprofessor ved Aalborg Universitet” on Spreaker.

Udgivet i Grøn, Podcast

SE VORES LOKATIONER HE