Stillingsopslag: Project Manager til Dribe A/S.

Dribe søger en engageret og motiveret Project Manager. Du skal hjælpe med at drive nye udviklingsprojekter og sikre, at vi kan fortsætte med at sætte dagsordenen for fremtiden.

Du bliver en del af et energisk team, som alle brænder for at Dribe lykkedes. Organisationen består af 20 fuldtidsansatte. Tempoet er højt, og der er ikke langt fra ide til handling. I det daglige arbejder du tæt sammen med vores Business Development & Finance Manager.

Arbejdsopgaver

  • Være primus motor på udvalgte udviklingsprojekter
  • Koordinere på tværs af afdelinger og forretningsområder
  • Udvikle projekt business cases

Kompetencer

Som Project Manager hos Dribe har du solid erfaring med projektstyring – gerne med PRINCE2 certificering eller lignende. Herudover skal du have forståelse for opbygning og udarbejdelse af business cases. Du har en god forretningsforståelse med flair for tal og ny teknologi. Som person er du selvstændig, kreativ og har et ukueligt drive.

Tidligere relevant arbejdserfaring med projektstyringsværktøjer såsom Trello eller Jira en fordel, men ikke et krav.

Om Dribe

Dribe er udviklet af Semler Innovation og er en ny og fleksibel måde at have bil på. Her abonnerer du på din bil i stedet for at eje eller lease den, og al administration foregår via Dribe-appen, og prisen svarer til almindelig leasing. Et medlemskab koster 499 kr. for 30 dage, og derudover betaler du en fast pris for den bil, du vælger, som afhænger af bilmærke og -model. Som Dribe-medlemhar du altid har adgang til de nyeste biler, og der kommer hele tiden nye til. Du optjener også loyalitetspoint, som bl.a. kan bruges til betaling af ekstra køretøjer til særlige lejligheder. Og når du har optjent nok point, opnår du flere forskellige fordele som nedsat selvrisiko, gratis levering og bilvask.

Dribe konceptet er muliggjort af IOT og en 100% digital platform, der er i konstant udvikling.

Ansættelse og arbejdstid

37 timer med tiltrædelse fra November.

Ansøgning og eventuelle spørgsmål bedes fremsendes til Erik Asbjørn Arvid, Business Development & Finance Manager, eaa@dribe.dk senest den 15. oktober 2019.

Læs mere om Dribe på www.dribe.dk

Privatlivspolitk for ansøgere hos Dribe

Udgivet i

Relaterede artikler