Kia Proceed

Kia Proceed
Kia Proceed
Bilerne kan være vist med ekstraudstyr

Bedømmelser

Sikkerhed
Brændstofforbrug
Plads & komfort
CO2-udledning

VARIANT

Sport PureTech 100hk
Fra
5.899 kr/30 dage
BOOK NU I APPEN

Forbrug v/bl. kørsel:

17 km/L, CO2: 123g/km, Energikl: A+

Se videopræsentation af KIA Proceed her

Kia Proceed GT-Line er en populær bilmodel kendt for sit sporty udseende og gode køreegenskaber. Her er syv af de fedeste ting ved en Kia Proceed GT-Line: 

  1. Design: Kia Proceed GT-Line har en utroligt elegant og dynamisk designstil. Den har et strømlinet design med skarpe linjer, en aggressiv frontgrill og aerodynamiske kurver, der giver bilen et sporty og moderne udseende, som passer godt ind i bybilledet. 
  1. Motorpræstationer: Denne model er udstyret med en god og fornuftig motor, der leverer imponerende præstationer. Kia Proceed GT-Line er udstyret med en benzinmotor, der giver hurtig acceleration og en spændende køreoplevelse – samtidig med at man kan have en økonomisk kørsel som vi har testet til 19,5 km/l! 
  1. Køreegenskaber: Kia Proceed GT-Line er sjov at køre takket være dens gode byggekvalitet og respons man oplever ved kørslen. Den har sportslig affjedring og præcis styring, der giver føreren god kontrol og en dynamisk køreoplevelse. 
  1. Interiør: Bilens kabine er stilfuldt designet med materialer af høj kvalitet og en moderne æstetik. GT-Line-modellen har sportssæder med god støtte og en række indstillingsmuligheder samt sædevarme og ratvarme, der øger komforten og køreglæden. 
  1. Avanceret teknologi: Kia Proceed GT-Line er udstyret med avancerede funktioner, der forbedrer både sikkerhed og bekvemmelighed. Det omfatter ting som et intuitivt infotainmentsystem, en touchskærm med smartphone-integration, avancerede førerassistentsystemer inklusiv selvstyrende funktion og meget mere! 
  1. Bagagerumskapacitet: Selvom Kia Proceed GT-Line har et sporty og kompakt ydre, har den stadig en rummelig bagagerumskapacitet på næsten 600 liter! Dette gør det nemt at transportere større genstande og gør bilen mere praktisk i hverdagen. Under bagagerumsbunden er der fyldt med skjulte rum, hvor man kan opbevare endnu flere ting. 
  1. Værdi for pengene: En af de bedste ting ved Kia Proceed GT-Line er dens værdi for pengene. Denne model tilbyder en imponerende kombination af design, ydeevne og funktioner til en konkurrencedygtig pris i forhold til andre biler i sin klasse.