Skal du ‘:Dribe’, lease eller eje din ID.3?
Se prissammenligningen her.

Hvad enten du er fast besluttet, eller stadig overvejer, om din næste bil skal være el, så har du sikkert tænkt, om du nu også er smart at købe en elbil. For er det overhovedet noget for dig, hvor stort er værditabet og er den teknologisk forældet inden for et par år?

Og hvis du ikke skal købe den, skal du så privatlease den?

Eller skal du Dribe?

For nok er :Dribe er langt mere fleksibelt (og nemt at komme ud af). Men kan det betale sig, hvis du udelukkende tænker i kroner-øre?

Det regnestykke har vi lavet for dig her, hvor vi sammenligner priser på en ID.3 “Life” – alt efter om du leaser, køber eller :Driber. (Opdateret jan 2021).

Du kan også lave din egen beregning på vores Dribe-beregner.

Elbil på den nemme måde hos Dribe.

Hos Dribe skal det være nemt at vælge elbil. Derfor gør vi en stort indsats for at fjerne de barrierer, der kan gøre springet til el svært.

Det har vi kogt ned i tre mantra’er:

  • Prøv den. Hos Dribe kan du prøve Volkswagens længe ventede elbil ID.3 i helt ned til en uge – eller så længe du vil. Du kan selvfølgelig også bare få en prøvetur, hvis du kommer forbi.
  • Fri strøm. Hos Dribe kan du få fri strøm hos Clever. Så kan du lade på 1400 ladestandere over hele landet. Ubegrænset. Også når du lader på egen ladeboks, hvis du tilkøber en privat ladeboks hos Clever.
  • Klippekort til stationcar. Ind i mellem kan det være rart med længere rækkevidde og mere plads. Derfor kan du få et klippekort med, når du booker en elbil hos Dribe.

Hvilken bilstørrelse har du behov for?

Brug Car Size Guiden til at finde den rette størrelse bil. Og hvis du opdager at den ikke helt passer – så er det godt, du har bil på abonnement, så du bare kan vælge en anden bil fra måned til måned.

📏 Find din bilstørrelse her!

SE VORES LOKATIONER HE