HVOR SKAL DU PÅ SKIFERIE?
OG I HVILKEN BIL?

Vi har på kontoret samlet en række af vores yndlingsskidestinationer, som måske kan hjælpe dig til at beslutte, hvor du skal hen i år.

Vi har selvfølgelig også en anbefaling til det perfekte Ride til turen derned (hvis du tager flyet, er der måske ikke sne næste år jo!)

LAD OS SE NÆRMERE PÅ BILERNE OG DESTINATIONERNE

Swipe for at afsløre bilen
vi anbefaler til turen

ER DU TIL ØL, SCHLAGER OG WELLNESS

Så er St. Anton uden tvivl en destination for dig.
Udover de gode nedkørsler, er St. Anton kendt for at fyre op for den gode schlager afterski efterfulgt af et kurbad efter en dag på pisterne.

hey wir woll’n die Eisbären seh’n!

ER DU TIL SMUKKE OMGIVELSER, MANGE KM PISTE OG SKI-IN SKI-OUT?

Avoriaz er kendt for den flotte arkitektur, der falder i ét med bjergene. Der er enormt mange km piste, så man kan snildt bruge en uge uden at ramme samme piste to gange – du kan tilmed stå på ski til Schweiz og tilbage igen!


ER DU TIL KUPERET TERRÆN, ALSIDIG SKILØB OG PULVERSNE?

Bad Gastein er et af de steder, du tager hen for skiløbet. Området er kendt for sine alsidige nedkørsler og er en del af det store Ski Amadé, der samlet rummer 860 km piste. Byen er på én gang charmerende, hyggelig og festlig.


ER DU TIL FREERIDING, GLETCHER OG KONKURRENCER?

Tignes er kendt for at værte en lang række freestyle og freeride konkurrencer, hvorfor det nemt kan tænkes, at de er igang, mens du er på skiferie. Ikke nok med det, er Tignes også et af de skisportsteder med det højeste punkt, hvor du kan stå på ski. Du kan bl.a. stå på ski på en gletcher, hvor sneen altid er lidt ekstra crisp!

SE VORES LOKATIONER HE