Få en ny bil i dag
med :Dribe

Når du køber ny bil hos enten Audi, Volkswagen, Skoda eller SEAT, har du samtidigt mulighed for at få en ventebil, da der i disse tider kan være lang ventetid på flere modeller og varianter. Du vælger selv blandt alle bilerne i :Dribes app og kan selv tilpasse abonnementet til dit kørselsbehov.
+45
Husk at indtaste et gyldigt mobilnummer
Få en SMS med link til appen og se vores anbefaling af en bil, der passer til dine behov.
Vi har nu sendt dig en SMS

FÅ LEVERET DIN NYE VENTEBIL

Du er kun bundet i 30 dage, når du får en bil hos :Dribe. Det vil sige, at du kan aflevere den så snart, du får din nye bil, du har ventet på. Derfor er :Dribe også perfekt som ventebilskoncept.

Få en bil uden leveringstid hos :Dribe

Du vælger selv din bil i appen og hvor mange kilometer, der skal indkluderes. Du kan skifte eller aflevere bilen, når som helst efter de første 30 dage.

Frit valg og 30 dages binding

Du kan vælge mellem de biler, der er tilgængelige i appen. Udvalget skifter løbende, men vi har et godt udbud af både Polo, T-Cross og Arteon samt Arteon Shooting Brake. Se mere herunder eller direkte i vores app.

Hos :Dribe er du kun bundet i 30 dage. Efter de første 30 dage kan du altså aflevere bilen eller bytte til en anden, når dit behov ændrer sig.

Ingen udbetaling og følgende er inkluderet

VINTERDÆK,
GRØN EJERAFGIFT,
KASKOFORSIKRING,
GLASSKADE, VEJHJÆLP,
SERVICE, REPARATIONER,
UDSKIFTNING AF BIL,
DEPOSITUM.
VINTERDÆK,
GRØN EJERAFGIFT,
KASKOFORSIKRING, GLASSKADE
VEJHJÆLP, SERVICE,
REPARATIONER, UDSKIFTNING AF
BIL, DEPOSITUM.

Sådan kommer du i gang

1
Hent appen & opret en bruger
Første gang skal du bruge kørekort, NemID og kreditkort.
2
Vælg din bil i appen
Du vælger også afhentningssted, kilometerpakke og andre tilvalg, fx strømpakke eller rengøring. Rabatten fratrækkes ikke disse tilvalg.
3
Skræddersy dit abonnement
Kilometer, rengøring og ekstraforsikring kan tilvælges i appen. Du kan også vælge en fast afleveringsdato og spare penge.
4
Subscribe :Dribe
Afhent din bil – du låser den op med appen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan betaler jeg?

Betalingen foregår automatisk via det kreditkort (visa, mastercard), du registrerer i appen. Du betaler forud en måned af gangen.

Hvornår kan jeg aflevere bilen?

Du kan aflevere (eller bytte) bilen når som helst efter 30 dage i bilen. Du betaler for 30 dage af gangen, så afleverer du fx bilen på dag 37, vil du få refunderet 23 dage.

Hvor henter / afleverer jeg bilen?

Du afhenter og afleverer din bil på én af vores tre lokationer: Søborg, Fredericia og Aalborg. Du afleverer bilen på samme lokation, som du har afhentet den.

Hvor mange kilometer kan jeg køre?

Du får som standard 1.000 kilometer med i dit abonnement. Hvis du har behov for flere kilometer, kan du frit tilføje flere til dit abonnement. Men sørg for at vælge den kilometerpakke som passer bedst til dit behov, det er nemlig billigere end overkørte kilometer. Prisen på overkørte kilometer varierer alt efter biltype og kan ses på den konkrete bil i appen.

Dit kilometerforbrug opgøres ved returnering af dit Ride, så hvis du har bilen i 3×30 dages perioder plus 4 dage vil det være 4×1000 + 4 x 33

Du kan desuden løbende justere din månedlige kilometerpakke alt efter dit behov.

Hvad dækker forsikringen?

Din forsikring inkluderer kasko- og ansvarsforsikring, men du hæfter selv for skader op til selvrisikobeløbet. Selvrisikoen er dog begrænset til maksimalt 5.000 kr. pr. skade.

Må bilen benyttes af venner og familie?

Ja, du kan oprette dine venner og familie som ekstra førere eller det vi kalder Co:Dribers. Du tilføjer Co:Dribers under “Profil” i appen.

Hvordan kan jeg lade min elbil eller pluginhybrid?

Må jeg køre i udlandet?

Ja, du må køre i de fleste lande, men der er en række forhold, du skal være opmærksom på. Vi har listet dem alle i vores FAQ under sektionen “Brug af bilen”. Se vores FAQ her.

Flere glade kunder?

Der er allerede mange glade :Dribers, der har købt ind i en ny og fleksibel måde at have bil og det serviceniveau, vores Customer Care lægger for dagen. Men prøv det med egen bil og se, om du er enig.

SE VORES LOKATIONER HE