Retningslinjer – brug af personlig rabatkode

Det er vigtigt for Dribe at overholde gældende lovgivning. Vi vil derfor gerne informere dig om reglerne, som du bedes overholde, når du omtaler Dribe eller Dribes produkter og uddeler din rabatkode til venner og andre.

 

Skjult reklame

Hvis du vælger at dele din rabatkode via sociale medier, er det vigtigt, at du er opmærksom på og overholder markedsføringslovens regler om skjult reklame.

For at sikre dette bør du følge nedenstående regler uanset, om de konkrete opslag mv. er aftalt med Dribe, eller om de sker på dit eget initiativ.

  • Indlæg på de sociale medier hvor du nævner din rabatkode, skal klart og tydeligt (i starten) markeres med ”reklame”, ”annonce”, ”betalt indlæg” eller ”sponsoreret indlæg”.
  • Det skal desuden fremgå, hvem der reklameres for. Dette kan f.eks. gøres ved, at du skriver: “Reklame for Dribe” i starten af dit opslag.

Uanmodede henvendelser

Når du markedsfører Dribe, er du forpligtet til at overholde markedsføringslovens regler om uanmodede henvendelser.

Det betyder, at du ikke må tage kontakt til andre på deres bopæl, pr. telefon, SMS eller email, hvis formålet hovedsageligt er at markedsføre Dribe. Du må selvfølgelig gerne dele rabatkoden, hvis du på forhånd har aftalt det med modtageren.

Offentlige opslag på de sociale medier anses ikke som uanmodede henvendelser.