Vilkår og betingelser

Prisliste

Prisliste  

Vi mener det, når vi siger, at der ikke er nogle ubehagelige overraskelser hos Dribe. Dog har vi nogle regler, vi gerne ser vores kunder overholder, fordi andet medfører udgifter eller indtægtstab til os.  

Derfor har vi her samlet en prisliste med de worst case gebyrer, du kan risikere, hvis du ikke bruger bilen som beregnet. 

Hos Dribe ser vi ikke gebyr og bøder som en indtægtskilde. Der er alle beløbene fastsat ud fra den direkte udgift vi har i forbindelse med den enkelte linje; eller indirekte pga. tabt udnyttelse af bilen. Fx hvis den skal på værksted i 4 dage. 

 

 

 

Gebyr - Bilen 

Pris inkl. moms 

Tilkøb af slutrengøring (tilkøbes i appen) 

499 kr.  

Bilen er ved Drop off ikke afleveret nyvasket og rengjort indvendigt (standard klargøring) 

1499 kr.  

Bilen er ved Drop off ikke afleveret nyvasket og rengjort indvendigt og kræver en professionel klargøring 

3699 kr.  

Der har været husdyr i bilen, kræver det professionel rengøring 

3.449 kr.  

Der har været røget i bilen, eller andre luft/lugt-gener, der kræver det professionel rengøring 

4.999 kr. 

Bilen ikke afleveret med fuld tank 

499 kr. 

Aflevering af bilen med forkerte dæk 

999 kr. 

Bilen afleveres med skader, hvor skaden ikke er anmeldt til forsikringsselskab. 

999 kr. Skaderne pålægges selvrisiko a 5000 kr. jf. forsikring, men opkræves separat. 

Bilen afleveres med skader, hvor skaden er anmeldt til forsikringsselskab 

749 kr. Skaderne pålægges selvrisiko a 5000 kr. jf. forsikring, men opkræves separat. 

Du har mistet en nøgle til bilen 

3.499 kr. pr nøgle 

Du afbestiller din bil af kategorien ”Everyday Ride” mere end 30 dage før pick up 

25% af lejeydelsen for 30 dages leje 

Du afbestiller din bil af kategorien ”Everyday Ride”, mindre end 30 dage før pick up 

100% af lejeydelsen for 30 dages leje 

Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes i appen) 

499 kr. 

 

Gebyr – Administration 

Pris inkl. moms 

Administration (Opkrævning af offentlige gebyrer, p-afgift, mm) 

299 kr. pr. stk. 

Young driber forsikring (brugere og co-dribere under 26 år) 

200 kr. pr. 30. dag 

Mistet Clever ladebrik 

199 kr. 

Aflevering af Ride på andre steder end det af Dribe anviste afleveringssted + transport til Dribes lokation (gældende for biler af kategorien ”Everyday Ride” såvel som ”Day2Day Ride”) 

1499 kr. + transportomkostninger (4499kr.) 

For sen returnering af Ride ved udløb af lejeaftalen som følge af ”lease-end” efter forudgående anmodninger og krav om tilbagelevering fra Dribe  

1.999 kr. + 30 dages leje 

Misligholdelse af lejeaftalen eller de generelle lejebetingelser, der ikke allerede er særskilt omfattet af ovenstående gebyrer og som fører til omkostninger for Dribe  

2.999 kr.  

 

Gebyr – Standards priser for udbedring af mindre skader/manglende genstande

Pris inkl. moms 

Uddybende forklaring 

Udeblivelse fra  ledsaget gennemgang ved aflevering af Køretøjet,  

499 kr. 

Herunder også afbud mindre end 24 timer før planlagt gennemgang. Kommer Lejer mere end 10 minutter for sent til den aftalte tid, betragtes det som udeblivelse og Lejer opkræves gebyret. Gennemgangen vil ikke blive gennemført. 

Polering  

750 kr. pr. område 

Prisen dækker over overfladiske ridser, som kan poleres væk uden reparation af lakken. Kan en ridse mærkes med en negl eller har en anden farve end bilens lakering, er der tale om en lakskade og ridsen behandles som forsikringssag. Ét element forstås som ét område. Dvs. eksempelvis én dør, én skærm, kølerhjelmen eller taget. Strækker den samme ridse sig over flere områder, som eksempelvis både dør og skærm, opkræves der i det givne eksempel to gange 750 kr.”   

Bule 

3.000 kr. 

Buler uden tilhørende lakskade og/eller ridser. Bulen skal have en blød form, uden skarpe kanter, og må ikke være spids eller v-formet. Er bulen placeret på en ’forhøjning’ eller fals på eksempelvis dør, skærm eller kølerhjelm, kan bulen ikke trækkes ud og skaden behandles som en forsikringssag  

Glasskade (stenslag)  

500 kr.  

Som lejer, har du mulighed for at få stenslaget udbedret under lejeperioden. Du kan kontakte Carglass direkte og bestille tid hos en af deres kørende teknikere her. Hvis stenslaget kan repareres, er det gratis, men skal ruden skiftes opkræves du selvrisiko på 1.000 kr. Det er reparatøren, der vurderer om stenslaget kan repareres, eller om ruden skal udskiftes.” 

Glasskadedækningen gør sig udelukkende gældende for forruden ifm. stenslag. Tyveri, hærværk etc. er ikke omfattet. Ydermere er sideruder, bagrude og glastag heller IKKE omfattet af den nedsatte selvrisiko. Det er således udelukkende forrude ifm. stenslag, hvor en reparation ikke er muligt.

OBS! Selvrisikoen ved en revnet rude er 1.000 kr., der kan opkræves hos brugeren, såfremt ruden revner under reparation efter returnering.    

Lapning af stenslag på lak 

750 kr.  

Mindre lakskader som eksempelvis forårsages af stenslag imod karossen. Når et stenslag overskrider 1 cm., vil det overgå til ridse og blive behandlet som en forsikringssag  

Punktering / skade på dæk  

2.000 kr. pr. dæk  

Afleveres bilen med dæk, der taber luft og/eller er punkteret, vil der pålægges et gebyr for lapning af dækket. Gebyret dækker ikke over følgeskader på eksempelvis fælgen, der er et resultat af at køre med for lavt dæktryk eller punkteret dæk. Sker der følgeskader behandles skaden som en forsikringssag og kunden vil blive opkrævet dagspris eller selvrisiko for reparationen.” OBS! Tilhørende fælgskader (udover Fair, Wear and Tear) samt skader som følge af kørsel med for lavt dæktryk eller fladt dæk er undtaget i prisen. Disse skader betegnes som misvedligehold af køretøjet.   

Fælgskade

2699,- pr fælg

Fælgskader der går udover det tilladte i Fair, Wear and Tear, som tillader 1 ridse af maksimalt 1 cm. Det er en forudsætning at skaden kan repareres og ikke er af et sådant omfang, at det kræver en udskiftning af fælgen. Prissætningen dækker både alufælge og ’to-farvede’ fælge. Ligeledes må skaden kun omfatte fælgen og ikke dækket. Skader på dæk afregnes separat og er ikke inkluderet i standardprisen.

Manglende hattehylde

1999,-

Hvis hattehylden ikke er i bilen ved Drop off, vil du blive opkrævet det givne beløb.

Manglende ladekabel

2449,-

Hvis ladekablet ikke er i bilen ved Drop off, vil du blive opkrævet det givne beløb.

 

 

 

Gebyr - Betaling 

Pris inkl. moms 

For sen betaling/rykkergebyr 1 

100 kr. 

For sen betaling/rykkergebyr 2 

100 kr. 

Betales en regning ikke inden for fristen oplyst i anden rykker overdrages sagen til ekstern Inkasso, som kan pålægge yderligere gebyr i overensstemmelse med gældende lovgivning.