HØJ SIKKERHED ALTID.

Nye biler er skønne. Også på grund af duften. Men især fordi de har et højt sikkerhedsniveau. Det kommer dig og din familie til gode – og samtidigt også de andre familier på vejen, på cykelstien og på fortovet.
Travel Assist, adaptiv fartpilot, fodgænger-alarm, automatisk nødbremse, baksensor, vejskilt-genkendelse. Længe leve teknologien.

KLAR. PARAT. HUSK…

Du skal være fyldt 21 år for at kunne booke bil hos :Dribe. Samtidigt skal du have 3 års skadefri kørsel og kunne kreditgodkendes. :Dribers under 26 betaler en mindre tillægsforsikring oven i fra-prisen.

Everyday Rides

De biler du bruger til hverdagen.
Bindingsperioden ophører efter 30 dage,
og prisen er angivet ved 1000 km/30 dage samt inkl. vinterdæk.
📏  Find din bilstørrelse her.

Day2Day Rides

De biler der løser dine behov udover hverdagen.
Prisen er angivet ved 300 km/dag.
Du skal have haft et Everyday Ride inden for de seneste 90 dage for at kunne booke Day2Day Rides.
📏  Find din bilstørrelse her.

How to
really :Dribe

ELBIL TIL HVERDAG
BENZIN TIL FERIEN

Vil du gerne køre elbil men ved ikke, om det er det rigtige for dig? Så er :Dribe løsningen, hvor du kan have elbil, når det giver mening og en super moderne benzinbil, når det giver mening… og en cykel, når det giver mening igen.

Ideals & Family

2ND CAR

Det er praktisk med to biler. Og omvendt er det måske ikke altid nødvendigt med to biler – og den ene ender måske med at trække lige rigeligt mange renter ved kantstenen. Hos :Dribe har I to biler (ja, eller tre for den sags skyld), når det er nødvendigt – og én bil, når det er tilstrækkeligt. :Dribe betaler sig – for alle.

2nd Car

JUST RIGHT

Præcis! Hvorfor køre i en stor bil, når det kun er dig og din arbejdstaske? Der er i gennemsnit 1,3 personer pr. biltur i Danmark. En mindre bil med det rigtige udstyr og plads til det essentielle klarer snildt hverdagen. En større stationcar klarer sommermånederne – eller de perioder, hvor du endelig får brug for en større bil.

Just Right

LIFE IS GOOD

Er du færdig med at sætte dig ned i et lavt ‘motorvejsmissil’? Så er det jo skønt, at SUV’ere kommer i flere størrelser og klasser. Må vi anbefale en Kamiq eller en T-Cross til den perfekte hverdagskomfort. Automatgear, sikkerhed og god sidde-komfort. Bliver den ind i mellem for lille, så kan I bare skifte over i en Kodiaq. Der er nemlig plads til både børn, børnebørn og faktisk også oldebørn.

Life is Good

CITY CONSCIOUS

Bybilen over dem alle – Volkswagen up! – får kamp til stregen af den elektriske storesøster ID.3 med mere plads, mere kraft, mere sikkerhed og mindre drejeradius. Men ikke meget slår en el-ladcykel – for hvem vil køre i bil, når solen står højt, og byen springer ud?

City Conscious