Når du er Driber

Hvordan får jeg skiftet vinterdæk?

I perioden 15. oktober til 15. april skal du sørge for at få skiftet til vinterdæk. Du vil blive notificeret om dette gennem appen og på mail, men det er dit eget ansvar at få det gjort. Det er heldigvis ganske simpelt. Du får en mail af Rubberduck, hvor du får nogle tidspunkter, du kan vælge at få skiftet dæk på.

De kommer til dig

Rubberduck har den fantastiske service, at de kommer derhen hvor du er og skifter dine dæk, mens du er på arbejde eller sidder derhjemme. Det er derfor ikke længere nødvendigt at køre ud til et værksted og vente på, at dine dæk bliver skiftet.

Dækskifte er inkluderet i dit abonnement

Som :Driber får du skiftet dæk på dit Ride hos Rubberduck – og dækskifte er inkluderet i dit :Dribe abonnement, men vær opmærksom på, at abonnementsprisen ændrer sig på alle rides fra 15. oktober til 15. april grundet vinterdæk og dækskifte. Det er vigtigt, at du får skiftet til sæsonbestemte dæk for at sikre dig, at du har det bedst mulige vejgreb. Samtidig får du også en bedre brændstoføkonomi.

Hvornår skal du skifte dæk?

Du får altid besked på mail, når det er tid til dækskifte. Sørg derfor for, at den mail, som du har tilknyttet :Dribe også er en, du tjekker.

  • Skift til vinterdæk: fra 1. oktober og senest 15. november

  • Skift til sommerdæk: fra 1. april og senest 15. maj

Du betaler via din månedlige ydelse for vinterdæk i perioden 15. oktober til den 15. april. Derfor vil du opleve prisen er højere i den periode.

Nye biler fra Dribe bliver udleveret på sæsonbestemte dæk:

  • Sommerdæk: fra 15. april til 31. oktober.

  • Vinterdæk: fra 1. november til 15. april.

OBS: Det er ikke tilladt at aflevere en bil med de forkerte sæsondæk. Hvis du alligevel afleverer din bil med de forkerte sæsondæk, koster det 999 kr. inkl. moms at få :Dribe til at skifte dæk. Se vores prisliste her. Du må dog gerne aflevere din bil med sommerdæk i vinterdæksæsonen, hvis du af os er blevet bedt om at foretage drop off på bilen på en bestemt dato i forbindelse med udløb på bilen.

Sådan booker du tid:

  • Du modtager en mail fra Rubberduck

  • Vælg en af de mulige tidspunkter, Rubberduck er omkring din adresse, der passer dig bedst. - Hvis ingen af de givne tidspunkter er mulige for dig, kan du selv anmode om andre tidspunkter.

I tvivl om hvilke dæk, der er monteret på din bil?

Hvis dækket er mærket med M+S-mærke samt bjerg- og snefnugsymbolet på siden, er det et vinterdæk.Hvis der kun er M+S-mærket, kan der være tale om et helårsdæk. Et sommerdæk har ikke en egentlig mærkning på siden.

Kontakt os gerne på 70 23 74 23 eller på info@dribe.dk, hvis du er i tvivl.