Når du er :Driber

Hvordan får jeg skiftet vinterdæk?

I perioden 15. oktober til 15. april skal du sørge for at få skiftet til vinterdæk. Du vil blive notificeret om dette gennem appen og på mail, men det er dit eget ansvar at få det gjort. Det er heldigvis ganske simpelt, så det du skal gøre er blot at kontakte Euromaster. Efter du har modtaget mailen, skal du kontakte Euromaster og aftale, hvilken Euromaster dækcentral du ønsker at få skiftet dine dæk hos.

Dækskifte er inkluderet i dit abonnement

Som :Driber får du skiftet dæk på dit Ride hos Euromaster – og dækskifte er inkluderet i dit :Dribe abonnement. Det er vigtigt, at du får skiftet til sæsonbestemte dæk for at sikre dig, at du har det bedst mulige vejgreb. Samtidig får du også en bedre brændstoføkonomi.

Hvornår skal du skifte dæk?

Du får altid besked på mail, når det er tid til dækskifte. Sørg derfor for, at den mail, som du har tilknyttet til :Dribe også er en, du tjekker.

 • Skift til vinterdæk: fra 1. oktober og senest 1. december

 • Skift til sommerdæk: fra 1. april og senest 15. maj

Du betaler via din månedlige ydelse for vinterdæk i perioden 15. oktober til den 15. april. Derfor vil du opleve prisen er højere i den periode.

Nye biler fra Dribe bliver udleveret på sæsonbestemte dæk:

 • Sommerdæk: fra 15. april til 31. oktober.

 • Vinterdæk: fra 1. november til 15. april.

OBS: Det er ikke tilladt at aflevere en bil med de forkerte sæsondæk. Hvis du alligevel afleverer din bil med de forkerte sæsondæk, koster det 999 kr. inkl. moms at få Dribe til at skifte dæk. Se vores prisliste her. Det er vigtigt, at du booker tid minimum fem hverdage frem, så vi sikrer os, at dine dæk er på lager hos Euromaster.

Sådan booker du tid:

 • Book tid på Euromaster.dk

 • Indtast registreringsnummer – og klik på “Bekræft”.

 • Vælg værkstedet i dropdown-menuen. 

 • Vælg service “SÆSONSKIFT DRIBE”.

 • Herefter skal du blot vælge den tid, der passer dig bedst (i Jylland skal du vælge en tid mindst fem hverdage frem i tiden). Tryk derefter på “Bekræft”.

 • Udfyld dit navn, telefonnummer og e-mail.  

 • Klik på “Bekræft”. Du modtager nu en ordrebekræftelse på e-mail.

Ønsker du at ændre din tid, kan du klikke ind på bookingsiden igen. Her kan du annullere din tid og vælge en ny. Husk at være der 15 min. før din tid. Husk også låsebolte i de tilfælde, hvor der sidder låsetop på hjulene. De ligger enten i hjulbrønden eller i en lille sort taske i siden af bagagerummet. Bliver du forhindret i at møde op hos Euromaster, beder vi dig aflyse. Euromaster pålægger et gebyr for manglende fremmøde på 249,- kr.

BOOK HOS EUROMASTER HER

Du kan få skiftet dæk hos følgende Euromaster centre:

Sjælland:

Copenhagen - Bådhavnsgade 20, 2450 Copenhagen SV Herlev - Literbuen 8, 2740 Skovlunde Brøndby - Nyagervej 10, 2605 Brøndby

Jylland og Fyn

Aalborg - Rebslagervej 2C, 9000 Aalborg Kolding - Platinvej 12, 6000 Kolding Skejby - Graham Bells Vej 38, 8200 Aarhus N Odense - Peder Wessels Vej 13, 5220 Odense

I tvivl om hvilke dæk, der er monteret på din bil?

Hvis dækket er mærket med M+S-mærke samt bjerg- og snefnugsymbolet på siden, er det et vinterdæk.Hvis der kun er M+S-mærket, kan der være tale om et helårsdæk. Et sommerdæk har ikke en egentlig mærkning på siden.

Kontakt os gerne på 70 23 74 23 eller på info@dribe.dk, hvis du er i tvivl.