Tilbud til minilease-kunder

Få 10% rabat på
bil hos :Dribe

Som Semler-ansat og minileaser har du nu mulighed for at få en rabat på en bil hos :Dribe. Du bestemmer selv, om det blot er indtil, der kommer mere på minilease-programmet, eller det er som din faste mobilitetsløsning.
+45
Husk at indtaste et gyldigt mobilnummer
Få en SMS med link til appen og se vores anbefaling af en bil, der passer til dine behov.
Vi har nu sendt dig en SMS

Få 10% rabat på en bil hos :Dribe

Vi kan ikke matche din pris fra minilease helt. Men til gengæld kan du skifte eller aflevere bilen, når som helst efter de første 30 dage.

Frit valg og 30 dages binding

Du kan vælge mellem de biler, der er tilgængelige i appen. Udvalget skifter løbende, men vi har et godt udbud af både Polo, T-Cross og Arteon samt Arteon Shooting Brake. Se mere herunder eller direkte i vores app.

Hos :Dribe er du kun bundet i 30 dage. Efter de første 30 dage kan du altså aflevere bilen eller bytte til en anden, når dit behov ændrer sig.

Alle biler udleveres på vinterdæk

Du får samme service og samme fordele, som vores almindelige kunder. Din månedlige ydelse er bare 10 procent skarpere uanset hvilken bil, du vælger. Rabatten gælder bilens grundpris. Derfor dækker rabatten ikke vinterdæk, ekstra kilometer og tilvalg som fx rengøring eller strømpakke. Vinterdæk er inkluderet i prisen, blot udeladt fra rabatten.

Sådan kommer du i gang

1
Hent appen & opret en bruger
Første gang skal du bruge kørekort, NemID og kreditkort.
2
Vælg din bil i appen
Du vælger også afhentningssted, kilometerpakke og andre tilvalg, fx strømpakke eller rengøring. Rabatten fratrækkes ikke disse tilvalg.
3
Subscribe :Dribe
Afhent din bil – du låser den op med appen.

Følgende er inkluderet

INGEN UDBETALING,
VINTERDÆK,
GRØN EJERAFGIFT,
KASKOFORSIKRING,
GLASSKADE, VEJHJÆLP,
SERVICE, REPARATIONER,
UDSKIFTNING AF BIL,
DEPOSITUM.
INGEN UDBETALING,
VINTERDÆK,
GRØN EJERAFGIFT,
KASKOFORSIKRING, GLASSKADE
VEJHJÆLP, SERVICE,
REPARATIONER, UDSKIFTNING AF
BIL, DEPOSITUM.
Næsten som du kender det fra Semler Minilease. Den eneste forskel er, at hos :Dribe er vinterdæk inkluderet – og så selvfølgelig en langt større flekbilitet.

Sådan får du rabatten:

  • Hent :Dribes app ved at klikke her.
  • Start med at oprette en profil – det er gratis. Du skal bruge kørekort, NemID mv. Sørg for at oprette profilen med din arbejds-email ellers vil rabatten ikke slå igennem.
  • Når du har oprettet din fulde profil, skal du tilføje din rabatkode til profilen:
    • Klik på ”profil” i menuen – og klik videre på ”brugerkonto”
    • Her klikker du “tilføj kampagnekode”
    • Indtast koden: MINILEASE10
  • Herefter er du klar til at booke din bil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan betaler jeg?

Betalingen foregår automatisk via det kreditkort (visa, mastercard), du registrerer i appen. Du betaler forud en måned af gangen.

Hvornår kan jeg aflevere bilen?

Du kan aflevere (eller bytte) bilen når som helst efter 30 dage i bilen. Du betaler for 30 dage af gangen, så afleverer du fx bilen på dag 37, vil du få refunderet 23 dage.

Hvor henter / afleverer jeg bilen?

Du afhenter og afleverer din bil på én af vores tre lokationer: Søborg, Fredericia og Aalborg. Du afleverer bilen på samme lokation, som du har afhentet den.

Hvor mange kilometer kan jeg køre?

Du får som standard 1.000 kilometer med i dit abonnement. Hvis du har behov for flere kilometer, kan du frit tilføje flere til dit abonnement. Men sørg for at vælge den kilometerpakke som passer bedst til dit behov, det er nemlig billigere end overkørte kilometer. Prisen på overkørte kilometer varierer alt efter biltype og kan ses på den konkrete bil i appen.

Dit kilometerforbrug opgøres ved returnering af dit Ride, så hvis du har bilen i 3×30 dages perioder plus 4 dage vil det være 4×1000 + 4 x 33

Hvad dækker forsikringen?

Din forsikring inkluderer kasko- og ansvarsforsikring, men du hæfter selv for skader op til selvrisikobeløbet. Selvrisikoen er dog begrænset til maksimalt 5.000 kr. pr. skade.

Må bilen benyttes af venner og familie?

Ja, du kan oprette dine venner og familie som ekstra førere eller det vi kalder Co:Dribers. Du tilføjer Co:Dribers under “Profil” i appen.

Hvor lang tid gælder rabatkoden?

Din rabatkode gælder i 12 betalingsperioder = 12 måneder. Rabatkoden skal bruges inden d. 31. marts 2022. Du vil kunne få forny din rabatkode ved at kontakte Customer Care.

Hvordan kan jeg lade min elbil eller pluginhybrid?

Må jeg køre i udlandet?

Ja, du må køre i de fleste lande, men der er en række forhold, du skal være opmærksom på. Vi har listet dem alle i vores FAQ under sektionen “Brug af bilen”. Se vores FAQ her.

Flere glade kunder?

Der er allerede mange glade :Dribers, der har købt ind i en ny og fleksibel måde at have bil og det serviceniveau, vores Customer Care lægger for dagen. Men prøv det med egen bil og se, om du er enig.

SE VORES LOKATIONER HE